De Sportschool beste fitnessclub van Overijssel

De Sportschool in Goor heeft een eervolle erkenning in de wacht gesleept. De onderneming van Linus Pijfers is verkozen tot de beste sportschool van Overijssel. Ook landelijk scoort de Goorse Sportschool een fraaie klassering. Mede beoordeeld door haar eigen leden staat De Sportschool vijfde op de landelijke ranglijst. De Sportschool reageerde uitgelaten met de excellente uitkomst. Ondernemer Linus Pijfers liet ook nog doorschemeren dat de fitnessonderneming aan het verbouwen is. Zo wordt De Sportschool uitgebreid met een ruimte voor UX Cross Fit.

Fitnessclub van het Jaar 2015

Gerelateerde berichten

  • De Sportschool viert 10e verjaardag2 september 2022 De Sportschool viert 10e verjaardag Slingers en ballonnen bij De Sportschool. De onderneming viert deze week haar 10-jarig bestaan. En daarmee heeft De Sportschool van Linus en Willeke Pijfers een vaste voet aan de grond in […]
  • In beweging met Hofstreek TV18 april 2020 In beweging met Hofstreek TV Vanaf komende maandag, 20 april, zendt Hofstreek TV in samenwerking met de Sportschool in Goor het programma: 'De Hof in beweging' uit. In navolging van de populaire Olga Commandeur […]
  • Gaslek ontdekt tijdens kledingverkoop Bunschotenstraat2 oktober 2018 Gaslek ontdekt tijdens kledingverkoop Bunschotenstraat De Goorse brandweer moest vanavond ¬†om kwart voor zeven uitrukken voor een gaslek- melding aan de Bunschotenstraat in Goor. Daar was achter het pand van De Sportschool, een kledingverkoop […]
  • De Sportschool voor derde keer op rij de beste van Overijssel6 juni 2018 De Sportschool voor derde keer op rij de beste van Overijssel De Sportschool Goor is voor de derde keer op rij gekozen tot beste fitnesscentrum van Overijssel. De sportschool van Linus Pijfers aan de Bunschotenstraat kreeg het hoogste […]
  • Twee prijzen voor Goorse sportscholen22 mei 2017 Twee prijzen voor Goorse sportscholen Een erkenning voor twee Goorse sportscholen tijdens de verkiezing van beste sportschool in de Hof van Twente. Zo kreeg Movado Sports (foto) de meeste stemmen en werd De Sportschool met het […]