Adje is er gewoon bij…

Het leek er even op dat hij na jaren trouwe dienst niet op het podium zou verschijnen maar enkele dagen voor de Goorse Avond is er dan toch contact gekomen tussen gitarist Ad Caarels en de Stichting Loer. Uitkomst: Adje doet gewoon mee. De flamboyante muzikant was voor de organisatie moeilijk te bereiken maar meldde zich uiteindelijk zelf. ‘Shadowman’ Caarels gaat ook de naar hem vernoemde Ad Caarels-bokaal uitreiken aan iemand die zich verdienstelijk heeft gemaakt voor de Goorse Avond (foto: vorig jaar Hilco Wekking). Opmerkelijk is dit jaar de deelname van Hector-voorzitter René van Ommen.

gahilcotrofee

Hij presenteert de Goorse Avond samen met Hilke ten Duis. Eerder werd al bekend dat de Da Vinci Partyband de peiler is onder het muzikale feest op het Schoolfeestplein. DJ Hilco komt dit jaar met zijn eigen artiestenparade waarin onder meer Ramon Freriksen, Mike de Vries en Niels van de Berg zullen acteren. De avond wordt traditioneel ge-opend door de deelnemers aan het Kinderkamp en de bewoners van de zorgcentra op ’t Reef en De Hogenkamp.

Gerelateerde berichten

  • GFC laat twee punten liggen in Beckum4 mei 2014 GFC laat twee punten liggen in Beckum Veel doelpunten, veel inzet, maar een wrange nasmaak. Zo valt het gevoel wat overheerst bij GFC na het 3-3 gelijkspel tegen TVO Beckum het best te omschrijven. De ploeg van trainer Iwan […]
  • ‘Stille’ potgrondactie Apollo een succes3 maart 2021 ‘Stille’ potgrondactie Apollo een succes Om haar vereniging wat meer financiële armslag te geven, hebben de leden van Muziekvereniging Apollo ook dit jaar een potgrondactie georganiseerd. De actie eindigde afgelopen zaterdag met […]
  • Inwoners Hof vaker over van energieleverancier27 oktober 2018 Inwoners Hof vaker over van energieleverancier Inwoners uit Goor en de overige kernen van de gemeente Hof van Twente stappen in vijftien procent van de gevallen over van energieleverancier. In 2017 koos 12% van de Nederlandse […]
  • Brandweer lang druk met kat op dak7 oktober 2019 Brandweer lang druk met kat op dak Een kat op het dak van een appartementencomplex op Het Jannink in Goor heeft de brandweer vanavond ruim een uur beziggehouden. Aanvankelijk werd de Goorse brandweer opgeroepen, maar een […]
  • Weer vrachtwagen tegen luifel in Grotestraat18 januari 2019 Weer vrachtwagen tegen luifel in Grotestraat Een vrachtwagen is vanmiddag tegen de luifel van de voormalige lunchroom in de Grotestraat gereden. En dat is niet voor het eerst. Al twee keer eerder onderschatte een bestuurder van een […]