‘Intocht Sinterklaas liever op zaterdag’

De intocht van Sinterklaas in de Goorse haven is al jaren op zondag maar als het aan de deelnemers aan een poll op deze site ligt, gaat dat veranderen. Op de vraag of de intocht niet beter naar de zaterdag kan zegt 76%: Ja. De overige 24% houdt het liever op zondag. De discussie werd aangezwengeld door columnist Niels Kremers die pleitte voor de verplaatsing omdat er op een winkeldag ook meer in het centrum georganiseerd kan worden en ook ondernemers zouden kunnen profiteren van de toestroom van mensen. De volgende poll gaat over de Elastiekenkoers. Die stopt na vijf jaar vanwege een te explosieve groei. De finish van de goede doelen-tocht was voor velen een mooi begin van het Goorse School en Volksfeest op de donderdag. Daarom de stelling: Het verdwijnen van de Elastiekenkoers is een gemis voor Goor en het Schoolfeest. U mag het zeggen !

Sinterklaasintocht

Gerelateerde berichten

  • Zoet en zuur…20 november 2018 Zoet en zuur… De tijd dat alles een beetje normaal ging lijkt al lang geleden. Tegenwoordig gaat alles vanzelf mis en niets vanzelf goed. Of het nu online bestellen is van kaartjes voor de Zwarte Cross […]
  • Zwarte Pieten en boze mensen…13 november 2016 Zwarte Pieten en boze mensen… Was echt super gezellig in Maassluis! We gingen met de auto en onderweg zijn we twee keer aangehouden en toen wouden politie meneren in onze auto kijken. Ze dachten misschien dat mijn papa […]
  • Heeft Goor een stadsraad nodig ?9 januari 2016 Heeft Goor een stadsraad nodig ? Goor liep de afgelopen jaren massaal uit als de wielrenners van de Elastiekenkoers op Schoolfeestdonderdag werden ingehaald. Dit jaar is de laatste editie en op de vraag of het jammer is […]
  • Moet het Paasvuur hoe dan ook terugkeren?19 februari 2019 Moet het Paasvuur hoe dan ook terugkeren? Vandaag geen column op deze plek Namens Niels want hij is er even tussenuit. Wel de uitkomst van de door hem geïnitieerde poll over zijn schrijfsels op deze site. Hij wilde peilen of daar […]
  • Sinterklaas weer op Goorse bodem19 november 2017 Sinterklaas weer op Goorse bodem Een groot aantal kinderen met hun ouders trok op deze koude zondagmiddag naar de Goorse haven om daar Sinterklaas en zijn gevolg een warm onthaal; te geven. Vanaf één uur was het al […]