‘Verwarde pony ontsnapt op paardenmarkt, eigenaar gezocht’

Opmerkelijk bezoek vandaag bij een boerderij aan de Stoevelaarsweg even buiten Goor. Daar kwam uit het niets een verwarde pony op visite. Het paard heeft naar alle waarschijnlijkheid het hazenpad genomen bij de paardenmarkt, waar hij in alle drukte is ontsnapt aan de aandacht. De pony is bruin en meet ongeveer 1.55 meter. De politie is ingelicht. Doordat het paard niet is gechipt is het namelijk niet eenvoudig om de eigenaar op te sporen.

Pony

Gerelateerde berichten

  • ‘Houd de traditie in ere…’9 december 2016 ‘Houd de traditie in ere…’ Het is een stukje Goorse traditie dat al sinds 1362 op de kalender staat en als het aan de Gorenaar ligt ook moet blijven. Een rondgang op het Schoolfeestplein vandaag leert dat het […]
  • Klap! En verkocht…9 december 2016 Klap! En verkocht… Het was wat kil en dat zorgde voor een ietwat rustige start. Maar toch heeft dat de rasechte adepten van de paardenmarkt niet kunnen weerhouden om weer een bezoek te brengen aan één der […]
  • Bekeuring en reprimandes tijdens paardenmarkt8 december 2017 Bekeuring en reprimandes tijdens paardenmarkt De dierenpolitie heeft vanochtend tijdens de Goorse Paardenmarkt een bekeuring uitgedeeld aan een veehandelaar die twee pony's te kort had aangebonden. Daarnaast waren er waarschuwingen […]
  • Altijd even naar de Paardenmarkt…11 december 2015 Altijd even naar de Paardenmarkt… Het was miezerig en verraderlijk koud vanochtend. Toch waren er redelijk veel Gorenaren die toch de moeite namen om een kijkje te nemen op het Schoolfeestplein. Daar stonden al voor dag en […]
  • Goorse paardenmarkt nog springlevend14 december 2018 Goorse paardenmarkt nog springlevend Er zijn al jaren twijfels over de houdbaarheid van de Goorse Paardenmarkt die al eeuwen halverwege december wordt gehouden maar vandaag bleek dat er nog steeds veel handelaren de weg naar […]