‘Verwarde pony ontsnapt op paardenmarkt, eigenaar gezocht’

Opmerkelijk bezoek vandaag bij een boerderij aan de Stoevelaarsweg even buiten Goor. Daar kwam uit het niets een verwarde pony op visite. Het paard heeft naar alle waarschijnlijkheid het hazenpad genomen bij de paardenmarkt, waar hij in alle drukte is ontsnapt aan de aandacht. De pony is bruin en meet ongeveer 1.55 meter. De politie is ingelicht. Doordat het paard niet is gechipt is het namelijk niet eenvoudig om de eigenaar op te sporen.

Pony

Gerelateerde berichten

  • ‘Houd de traditie in ere…’9 december 2016 ‘Houd de traditie in ere…’ Het is een stukje Goorse traditie dat al sinds 1362 op de kalender staat en als het aan de Gorenaar ligt ook moet blijven. Een rondgang op het Schoolfeestplein vandaag leert dat het […]
  • Zara ten Voorde naar NK springen in Ermelo21 juli 2022 Zara ten Voorde naar NK springen in Ermelo De jonge Goorse amazone Zara ten Voorde mag met haar pony Zazoe SK naar het Nederlands Kampioenschap springen in Ermelo. Het 11-jarige talent werd afgelopen zaterdag Overijssels kampioen […]
  • Goorse Britt verdwaald in Peruviaanse jungle15 juni 2022 Goorse Britt verdwaald in Peruviaanse jungle De jonge Goorse Britt Groothuis heeft een hachelijk avontuur achter de rug dat ze beleefde in de jungle van Peru. Ze verblijft voor haar studie een half jaar in Iquitos en ging afgelopen […]
  • Papegaai in de boom op ’t Jannink (UPDATE)7 december 2021 Papegaai in de boom op ’t Jannink (UPDATE) In een boom bij het speeltuintje op 't Jannink in het centrum van Goor is vandaag (dinsdag 7 december) een grote papegaai gesignaleerd. Het lijdt geen twijfel dat de vogel ergens uit een […]
  • Goorse winter- en paardenmarkt gaat niet door27 november 2021 Goorse winter- en paardenmarkt gaat niet door De Goorse wintermarkt, die gepland stond voor de derde zaterdag in december, gaat niet door. Dit in verband met de aangescherpte coronamaatregelen die gisteren zijn afgekondigd. Ondanks […]