GFC ongelukkig onderuit tegen LSV Lonneker

GFC zal met een kater de winterstop ingaan. Op eigen veld werd zondag verloren van de verrassend goed draaiende promovendus LSV Lonneker: 1-2. GFC had na de aftrap het beste van het spel én de beste kansen via Edo Schnieder en Olaf Siegers. Maar toch was het LSV wat na kansen over en weer op voorsprong kwam via Niek Otte in de 12e minuut. Tot overmaat van ramp veroorzaakte GFC-speler Arne Alink een strafschop, waardoor GFC in de rust tegen een 0-2 achterstand aankeek. Trainer Romano Lammertink wisselde in de rust twee spelers en GFC schoot gelijk uit de startblokken: Olaf Siegers maakte bij het begin van de tweede de aansluitingstreffer. Via Edo Schieder kwam GFC nog bijna op gelijke hoogte, maar zijn poging ging net voorlangs. Positieve noot was de terugkeer van Kevin Heuvelink, die de gehele wedstrijd achter de spitsen speelde op het middenveld.