Duizenden euro’s schade na brute inbraak boven Buddy’s

Een brutale inbraak met een riante buit vannacht bij de Buddy’s. Terwijl in de achterzaal en in het café de uitbaters druk aan het werk zijn én er volop feest wordt gevierd, sluipen onverlaten via het dak de woning van de eigenaren Hanneke Hoomoedt en Andre Nijmeijer binnen. De schade is enorm; zo wordt een fiks bedrag aan contant geld gejat, maken inbrekers sieraden buit en nemen ze de kluis mee. “Een behoorlijke schadepost”, bromt André langs de kant van het voetbalveld als hij zijn vv Twenthe een paar uur na de inbraak winterkampioen ziet worden. “Het voetbal is fantastisch vandaag. Maar ik ben wel geschrokken van vannacht. Het is te hopen dat mensen toch wat gezien hebben, zodat de daders gepakt kunnen worden”, besluit hij. Mensen die wat hebben gezien moeten contact opnemen met de politie.
buitenkantbuddys

Gerelateerde berichten

  • Goorse Piraatjes weer vier dagen in de ether27 september 2018 Goorse Piraatjes weer vier dagen in de ether De liefhebbers van piratenmuziek komen in het Goorse vanaf vandaag weer vier dagen lang uitgebreid aan hun trekken. Thuis via de radio en bij café Buddy's waar de uitzendingen verzorgd […]
  • Café Buddy’s al twintig jaar een begrip in Goor29 februari 2016 Café Buddy’s al twintig jaar een begrip in Goor Het voelt voor de grondleggers André & Hanneke ook wat gek. De uitbaters van Café Buddy's vieren deze week namelijk alweer hun 20-jarig bestaan en daarmee zijn ze één van de meest […]
  • Goorse FC Twente-supporters vol woede en ongeloof18 mei 2016 Goorse FC Twente-supporters vol woede en ongeloof De beslissing van de KNVB om FC Twente terug te zetten naar de Jupiler League is ook bij de Goorse FC Twente-supporters ingeslagen als een bom. Via de diverse social media uiten zij hun […]
  • FC Twente ook in Goor onverminderd populair17 augustus 2018 FC Twente ook in Goor onverminderd populair FC Twente verkeert sportief en financieel in zwaar weer, maar daar is bij SV Goor niets van te merken. De supportersvereniging van FC Twente uit Goor mocht zelfs nieuwe leden begroeten. […]
  • Goorse piraatjes klaar voor marathonuitzending20 september 2017 Goorse piraatjes klaar voor marathonuitzending Ze hebben er weken naartoe geleefd en vanaf morgenavond is het zover. Dan zijn de Goorse Piraatjes weer in de lucht met een marathonuitzending die tot maandagochtend zal duren. Er wordt […]