Fiets gevonden in de Pluvierstraat

In de Pluvierstraat is een witte Gazelle-fiets aangetroffen en in bewaring genomen. De eigenaar heeft een paar dagen om zich te melden, daarna wordt de fiets overgedragen aan de gemeente. Contact opnemen met de vindster kan via 0621900389.

Goorsnieuws-fiets gevonden Pluvierstraat

Gerelateerde berichten

  • Fiets gevonden aan de Enterseweg25 juni 2015 Fiets gevonden aan de Enterseweg Aan de Enterseweg is, in de sloot tegenover Probin, een fiets gevonden. Het gaat om een zilverkleurige fiets met een mountainbike look van het merk Mercedes. De fiets is in bewaring […]
  • Fiets gevonden Kloosterlaan (update)25 augustus 2012 Fiets gevonden Kloosterlaan (update) Sinds enige dagen stond deze fiets geparkeerd bij de hoek Kloosterlaan/Borghoeksweg. De eigenaar kan contact opnemen met de familie Overbeek, die de fiets in bewaring heeft genomen. […]
  • Update: Zwarte hond weer terecht11 juli 2011 Update: Zwarte hond weer terecht Wouter ten Zijthof is zaterdagmiddag zijn zwarte hond kwijtgeraakt. De hond liep weg toen hij naar de ondergrondse afvalbak liep. Het gaat om een klein hondje met een witte bef. De hond […]
  • Buggy achtergebleven tijdens Bigbandfestival3 april 2018 Buggy achtergebleven tijdens Bigbandfestival Tijdens het bigbandfestival is een Buggy van het merk Prenatal gevonden. De Buggy is in bewaring genomen. De eigenaar kan contact opnemen met 06-44262319.
  • Fiets gevonden bospad De Stoevelaar (Update)13 september 2015 Fiets gevonden bospad De Stoevelaar (Update) Langs het bospad bij De Stoevelaar is een herenfiets van het merk Batavus gevonden. Omwonenden hebben de fiets in bewaring genomen. De eigenaar kan contact opnemen via […]