Publieksbalie blijft op vrijdagavond open

De publieksbalie in het Goorse gemeentehuis blijft permanent geopend op vrijdagavonden. Een proef die liep van 10 april tot en met 10 juli is zo goed bevallen dat besloten is de balie vanaf 1 januari, structureel te openen op de vrijdagavonden van 17.00 tot 19.30 uur. Ook op de woensdagmiddag blijven de openingstijden gehandhaafd. Door te schuiven met het aantal te openen balies op andere dagdelen kan de verruiming binnen de bestaande formatie opgevangen worden. Wel wordt op vrijdag standaard beveiliging in gezet.

publieksbaliegemeentehuis

Gerelateerde berichten

  • Nieuwe openingstijden gemeentehuis in nieuwe jaar28 december 2020 Nieuwe openingstijden gemeentehuis in nieuwe jaar Het gemeentehuis van Hof van Twente kent met ingang van 1 januari aanstaande andere openingstijden van het gemeentehuis. Het gemeentehuis in Goor is dan langer open voor het ophalen van […]
  • Drie maanden ook ‘Koopavond’ in gemeentehuis25 maart 2015 Drie maanden ook ‘Koopavond’ in gemeentehuis Het Goorse gemeentehuis is vanaf 10 april ook op vrijdagavond geopend. De openstelling op deze Goorse koopavond duurt tot en met 10 juliĀ  en is met name bedoeld om de inwoners […]
  • Openstelling gemeentehuis vrijdagavond blijkt succes13 juli 2015 Openstelling gemeentehuis vrijdagavond blijkt succes Een proefperiode van vier maanden waarop het gemeentehuis op vrijdagavond extra was geopend bleek en succes. Er is volgens de ambtenaren veel gebruik gemaakt van de mogelijkheid om ook […]
  • Winkels mogen langer open18 mei 2020 Winkels mogen langer open De gemeente Hof van Twente wil ondernemers de kans bieden om ruimere openingstijden te hanteren in deze Coronatijd. Winkels in Goor en omgeving mogen open van 06:00 uur 's morgens tot […]
  • Ophef over reclame voor Rabobank door gemeente6 juli 2019 Ophef over reclame voor Rabobank door gemeente De vestiging van de Rabobank in het gemeentehuis in Goor, blijft de gemoederen bezig houden. Aanleiding is nu een tweet van de gemeente Hof van Twente waarin de openingstijden van de […]