Bingomiddag bij De Tuinputter

Aanzienlijke prijzen zijn er komende zondag, de 20e december te winnen in buurthuis De Tuinputter in de voormalige Laarschool (foto). Daar is een bingo-middag, die voor iedereen gratis toegankelijk is en waar onder meer boodschappenpakketten en vleesschotels in de verloting gaan. Er is een hoofdprijs van 100 euro. De ballen zullen vanaf 14.00 uur vallen maar de zaal is al om 13.00 uur open.

laarschool

Gerelateerde berichten

  • Laarschool in de aanbieding20 november 2014 Laarschool in de aanbieding De voormalige Laarschool is voor relatief weinig geld te koop. Het gebouw in de Herman Heijermanstraat is te koop gezet voor een bedrag van 265.000 euro. De Goorse makelaar Berends/Naafs […]
  • Vluchtelingenwerk blijft in de Laarschool22 mei 2017 Vluchtelingenwerk blijft in de Laarschool Ondanks de verkoop blijft Vluchtelingenwerk wel gebruik maken van twee lokalen in de voormalige Laarschool. Ook blijft er een ruimte beschikbaar voor de EHBO. De Markelose bouw-ondernemer […]
  • Leefbaarheidsonderzoek in wijk ’t Tuindorp24 mei 2016 Leefbaarheidsonderzoek in wijk ’t Tuindorp Welzijns-organisatie Salut gaat zich bezighouden met de problemen in 't Tuindorp. Bewoners van de Goorse volkswijk hebben vandaag een brief gekregen waarin wordt aangekondigd dat er een […]
  • PvdA organiseert bijeenkomst op ’t Tuindorp2 mei 2016 PvdA organiseert bijeenkomst op ’t Tuindorp De lokale fractie van de Partij van de Arbeid gaat volgende week maandag (9 mei) een openbare wijkbijeenkomst organiseren in buurtcentrum De Tuinputter in de voormalige Laarschool. De […]
  • Seniorenbingo op ’t Doesgoor27 januari 2015 Seniorenbingo op ’t Doesgoor Wijkvoorziening 't Doesgoor is komende donderdag weer het decor voor de maandelijkse seniorenbingo. Er zijn fraaie prijzen te winnen voor een inschrijfbedrag van 5 euro per persoon. Koffie […]