Ook C1 van Twenthe aan de champagne

Na de D1 en B1 is nu ook C1 kampioen van vv Twenthe. De ploeg zegevierde na een spannende strijd tegen BWO. De ploeg van trainer Ernst Jan Kelder haalde pas in het tweede bedrijf hun normale niveau en kon het ook snel uitlopen naar een 4-0 zege. De zestiende van het seizoen. Na het laatste fluitsignaal, kwam de wagen met de muziek al aanrijden, om na een duik in de Regge en gedoucht te hebben met de huifkar door Goor te gaan. Ook E5 heeft is nog in de strijd voor het kampioenschap.

Gerelateerde berichten

  • Olympia nipt onderuit3 oktober 2016 Olympia nipt onderuit De tafeltennissers van Olympia gingen in Almelo nipt onderuit. Tegen titelkandidaat De Trefhoek 1 werd met 6-4nederlaag verloren. Olympia begon niet goed. Johan Truschel, Tom Broek en […]
  • Reiners start met nieuwe cursus hiphop6 januari 2013 Reiners start met nieuwe cursus hiphop Komende maandag begint bij Dancemasters Reiners een nieuwe cursus hiphop-steetdance. In tien weken worden bij zowel beginners als gevorderden de fijne kneepjes van het vak bijgebracht. Het […]
  • ‘Oale roop’ klinkt weer…16 december 2010 ‘Oale roop’ klinkt weer… Herman Brinkman is de belichaming van de Goorse Midwinterhoorncultuur. De schrijver haalt in de decembermaand steevast zijn houten blaasinstrument 'van stal' om de 'oale roop' weer door […]
  • Visnet laten liggen bij Heeckerenvijver7 mei 2016 Visnet laten liggen bij Heeckerenvijver Een Goorse visser heeft zijn visnet donderdag laten liggen bij de Heeckerenvijver aan de Van Coeverdenstraat. Heeft u het visnet gezien, neem dan contact op via 0613433185.  
  • 111225_Hofkerk130 mei 2012 Koffieconcert Goors mannenkoor Het Goors mannenkoor onder leiding van dirigent Hans Kienhuis organiseert zondag bij café De Ster weer het jaarlijkse koffieconcert.  Het optreden zal bestaan uit enkele verrassende nieuwe […]