Centrum vol kraampjes tijdens Winters Genieten

Het Goorse stadshart zal komende zaterdag de sfeer uitademen van een winterse braderie. Er worden meer dan meer dan 90 kramen bezet door diverse winkeliers, verenigingen en instellingen die diverse waar te koop aanbieden. Het organiserende Goor Collectief deed een oproep aan geïnteresseerde verenigingen en particulieren en daaraan werd goed gehoor gegeven. Naast de marktkramen zijn er komende zaterdag tussen 14.00 uur en 21.00 uur optredens in het stadshart van diverse koren, een dweilorkest en zangeres Sanne klein Horsman. Er zijn kinderactiviteiten- en attracties terwijl er ook foekepotten gemaakt- en gekocht kunnen worden met- en door Kindvriendelijk Goor dat deze lokale traditie op oudejaarsdag dolgraag in ere wil houden.

wintersgenieten6

Gerelateerde berichten

  • Inschrijving Winters Genieten begonnen10 oktober 2019 Inschrijving Winters Genieten begonnen Vanaf vandaag kunnen standhouders, verenigingen en instellingen, zich weer aanmelden voor het jaarlijkse Winters Genieten in het Goorse stadshart. De kerstmarkt met tal van activiteiten, […]
  • Weer lokale standhouders gevraagd voor Winters Genieten24 oktober 2016 Weer lokale standhouders gevraagd voor Winters Genieten Voor de komende editie van 'Winters Genieten' is Goor Collectief weer op zoek naar standhouders uit Goor die namens verenigingen, instellingen of zelf als particulier waar willen verkopen […]
  • Drukte en gezelligheid bij Winters Genieten17 december 2017 Drukte en gezelligheid bij Winters Genieten Het weer was uitstekend en dat droeg er mede toe bij dat Winters Genieten een succes was in het Goorse centrum vandaag. Het was al vroeg druk in het stadshart met het hoogtepunt rondom […]
  • Gezellige drukte tijdens Winters Genieten19 december 2015 Gezellige drukte tijdens Winters Genieten De beslissing om het evenement Winters Genieten in het Goorse centrum te verplaatsen van de zondag naar de zaterdag heeft goed uitgepakt. Er was vanmiddag en vanavonv veel publiek op de […]
  • Winters Genieten tijdens kerstmarkt17 december 2014 Winters Genieten tijdens kerstmarkt Het Twentse Haagje krijgt dit weekend voor even de allure van een echte Weihnachtsstadt. In het centrum van Goor is er zaterdag en zondag weer Goorse gezelligheid tijdens Winters Genieten. […]