Mediteren in De Reggehof

In de maand januari worden er kennismakingscursussen tai chi tao en meditatie gegeven in De Reggehof. Tai chi wordt ook wel Chinese yoga genoemd waarin wordt geleerd op een zachte en aandachtige manier te bewegen om zo lichaam en geest in balans te brengen. Het is meditatie in beweging. Iedereen kan tai chi beoefenen en de overlevering zegt dat het onder meer artritis en osteoporose en stress kan voorkomen. De cursussen worden gegeven op donderdagavond vanaf 19.30 in de Reggehof. De eerste proefles is op 7 januari. Meer informatie is te vinden op deze website en bij Paul Grefte, 0641027915.

Thaichi

 

 

Gerelateerde berichten

  • Meditatie in De Reggehof3 maart 2015 Meditatie in De Reggehof Wie open staat voor meditatie en het zogenoemde Taichi Tao, is komende donderdagavond welkom in De Reggehof' in Goor. Taichi Tao is bewegen op een rustige en ontspannen manier zodat […]
  • Yoga en Breakdance voor kinderen7 januari 2016 Yoga en Breakdance voor kinderen De cursus Breakdance voor kinderen gaat weer van start. Op 20 januari is de eerste van zes lessen in de Goorse Reggehof. Kinderen van 8 tot 10 jaar kunnen zich inschrijven voor de […]
  • Taiji Tao en meditatie in De Reggehof2 augustus 2015 Taiji Tao en meditatie in De Reggehof De ervaren trainer Paul Grefte geeft in september open lessen Taiji Tao en meditatie op donderdagavond in Goor. U kunt volgende maand op één van de dinsdagen om 19.30 uur vrijblijvend een […]
  • Tai Chi op ’t Doesgoor11 september 2020 Tai Chi op ’t Doesgoor Met ingang van 2 oktober wordt op vrijdagochtend een cursus Tai Chi gegeven bij Wijkvoorziening Doesgoor. De cursus bestaat uit 24 lessen van oktober tot en met maart. De lessen zijn van […]
  • Cursus Tai Chi op ’t Doesgoor16 september 2019 Cursus Tai Chi op ’t Doesgoor Vanaf 4 oktober 2019 wordt op de vrijdagochtend een cursus Tai Chi gegeven. De cursus bestaat uit 24 lessen van oktober tot en met maart. De lessen zijn van 9.30 uur tot 11.00 uur, met […]