Viverion overweegt sluiting in Goor

Woning-coörporatie Viverion overweegt het kantoor in Goor te sluiten. Het bezoek aan het kantoor aan de Rozenstraat neemt af omdat veel zaken op een andere wijze kunnen worden afgehandeld. Zo kunnen vraagstukken via de website of telefonisch worden behandeld. Viverion wil ook de dependance in Rijssen gaan sluiten waardoor op termijn alleen het hoofdkantoor in Lochem open blijft. In Goor is nu nog, op werkdagen, het kantoor s’ochtends geopend. Viverion heeft in totaal zo’n 6.000 woningen in beheer. Het is nog niet duidelijk wanneer het definitieve besluit valt.

Viverionpand

Gerelateerde berichten

  • Mensen met middeninkomens kunnen nu ook een huis huren19 december 2018 Mensen met middeninkomens kunnen nu ook een huis huren Woonzorgcoöperatie Viverion gaat tien procent van de beschikbare huurwoningen in Goor vrij maken voor mensen met zogenoemde middeninkomens. Het gaat daarbij om huishoudens die een salaris […]
  • Inloop koffie-uurtje met directeur Viverion7 maart 2018 Inloop koffie-uurtje met directeur Viverion Directeur Jan Willem Allersma van Viverion is morgen (donderdag 8 maart) weer bij Villa '70 op 't Gijmink om daar in gesprek te gaan met huurders. Deze twee-wekelijkse bijeenkomst is […]
  • Viverion verlaagt huren voor lage inkomensgroepen26 oktober 2016 Viverion verlaagt huren voor lage inkomensgroepen Woningbouwcoöperatie Viverion gaat de huren van huishoudens met lage inkomens verlagen. Viverion heeft dit jaar de voorwaarden aangepast en zal voor sociale huurwoningen niet meer van 68% […]
  • Viverion sluit klantenbalie in Goor4 juni 2016 Viverion sluit klantenbalie in Goor Viverion sluit per 1 juli 2016 haar klantenbalie in de Goor. De woningcoörpertatie doet dat om kosten te besparen. Ook de balies in Rijssen en Lochem sluiten deze zomer. Al tijden ziet de […]
  • Verloskundigenpraktijk naar oude Mavogebouw21 oktober 2015 Verloskundigenpraktijk naar oude Mavogebouw De praktijk van de verloskundigen in Goor verhuist naar een gedeelte van de dependance van het vroegere Mavo-gebouw. Vrouwen die in verwachting waren moesten tot voor kort nog naar het […]