Gezellige drukte tijdens Winters Genieten

De beslissing om het evenement Winters Genieten in het Goorse centrum te verplaatsen van de zondag naar de zaterdag heeft goed uitgepakt. Er was vanmiddag en vanavonv veel publiek op de been. Winters was het, kijkend naar de temperatuur, zeker niet maar het stadshart was gezellig ingericht met veel kramen en attracties voor kinderen. Ook de kerstman ontbrak niet evenals de muzikale verpozing. Klein smetje was de stennis die een centrumbewoner schopte toen hij erachter kwam dat zijn ingang werd geblokkeerd door een tent. Die werd door de boze man beschadigd. Na tussenkomst van de politie bedaarde hij en werd de tent verplaatst. Het mocht de pret niet drukken want de particulieren winkeliers hadden veel klandizie. Ook de horeca deed goede zaken. Morgenmiddag zijn de winkels ook geopend in het Goorse centrum.

????????????????????????????????????

????????????????????????????????????

Wintersgenieten8

 

Wintersgenieten6

????????????????????????????????????

Wintersgenieten5

????????????????????????????????????

Wintersgenieten2

????????????????????????????????????

????????????????????????????????????

????????????????????????????????????

????????????????????????????????????

????????????????????????????????????

????????????????????????????????????

????????????????????????????????????

????????????????????????????????????

Gerelateerde berichten

  • Geldprijzen te winnen met Goorse gelukspas13 december 2016 Geldprijzen te winnen met Goorse gelukspas Ondernemersvereniging Goor Collectief gaat onder de houders van de Gelukspas drie geldprijzen verdelen op de laatste dag van dit jaar. De prijzen van respectievelijk € 150,-,€ 75,- en € […]
  • Winters Genieten tijdens kerstmarkt17 december 2014 Winters Genieten tijdens kerstmarkt Het Twentse Haagje krijgt dit weekend voor even de allure van een echte Weihnachtsstadt. In het centrum van Goor is er zaterdag en zondag weer Goorse gezelligheid tijdens Winters Genieten. […]
  • Winterse sferen zonder sneeuw in stadshart21 december 2014 Winterse sferen zonder sneeuw in stadshart Waar Winters Genieten zaterdagavond meer weg had van een regenachtige herfstavond, heeft deel 2 in de vorm van de koopzondag op de eerste officiële winterdag het gelukkig droog gehouden. […]
  • Weer lokale standhouders gevraagd voor Winters Genieten24 oktober 2016 Weer lokale standhouders gevraagd voor Winters Genieten Voor de komende editie van 'Winters Genieten' is Goor Collectief weer op zoek naar standhouders uit Goor die namens verenigingen, instellingen of zelf als particulier waar willen verkopen […]
  • Winters Genieten: Koud maar gezellig16 december 2018 Winters Genieten: Koud maar gezellig De weergoden deden met name vannacht een sneeuwwitte duit in het zakje ter verhoging van de sfeer tijdens Winters Genieten in het Goorse centrum. Daar was het gezellig maar koud tijdens […]