WK-finale handbal live in de sporthal

De Goorse handbalvereniging Dynamiek organiseert vanmiddag een Oranjefeestje in sporthal De Mossendam. Centraal staat de finale van het wereldkampioenschap die live kan worden bekeken op een groot scherm. De Nederlandse handbalvrouwen zijn bezig aan het sensationeel WK dat bekroond kan worden met de mondiale titel als ook de finale tegen Noorwegen wordt gewonnen. De Goorse handbalclub nodigt iedereen uit om te komen. De voorbeschouwing is om 16.30 uur, de wedstrijd begint om 17.00 uur. De toegang is gratis.

Handbalvrouwennl

Gerelateerde berichten

  • Inloopmiddag handbalvereniging Dynamiek1 november 2015 Inloopmiddag handbalvereniging Dynamiek De Goorse Handbalvereniging Dynamiek houdt komende woensdag, 4 november, een inloopmiddag voor kinderen. Iedereen die kennis wil maken met de handbalsport is welkom in sporthal De […]
  • Oranjefeestje ondanks nederlaag in De Mossendam20 december 2015 Oranjefeestje ondanks nederlaag in De Mossendam Het ultieme Oranjegevoel was er vandaag in de kantine van sporthal De Mossendam. Daar keken leden van de Goorse handbalvereniging Dynamiek aan het einde van de middag gezamenlijk naar de […]
  • Nieuwe tennishal voor TV De Mossendam7 oktober 2014 Nieuwe tennishal voor TV De Mossendam Bij tennisvereniging De Mossendam beginnen vrijwilligers deze week met de werkzaamheden aan de nieuwe tennishal. De oude luchtkoepel gaat tegen de vlakte. De hal voldoet niet meer aan de […]
  • Stratenvolleybaltoernooi in De Mossendam27 januari 2017 Stratenvolleybaltoernooi in De Mossendam Er wordt weer een volleybaltoernooi georganiseerd voor buurten en straten in sporthal De Mossendam. Dat toernooi is op zaterdag 22 april tussen 12.00 uur en 18.00 uur en er kan vanaf heden […]
  • Voedingscoach met advies in Goorse sporthal9 januari 2016 Voedingscoach met advies in Goorse sporthal Voedingscoach Angelique van Ruitenbeek is komende woensdag in de Goorse sporthal Mossendam. Zij geeft een informatiebijeenkomst en zal bij voldoende deelname wekelijks aanwezig zijn. Van […]