Eindstand: Hector – Buurse 2-0

Eindstand van één duel in de vierde klasse B:

sv Hector – vv Buurse     2-(doelpunten Hector: Marinus Wolters en Cristian Haverslag)

logosgoorseclubs1

Gerelateerde berichten

  • Twenthe en Hector op puntenjacht2 december 2017 Twenthe en Hector op puntenjacht Met nog drie wedstrijden te gaan tot aan de winterpauze zit GFC er wel warmpjes bij als gekeken wordt naar de ranglijst in de vierde klasse B. De ploeg van trainer Romano Lammertink staat […]
  • Cruciaal kelderduel voor Hector25 november 2017 Cruciaal kelderduel voor Hector Het is nog vroeg in het seizoen maar toch kan er gesproken worden over een cruciaal kelderduel voor Hector. De ploeg van trainer Mark Dijkstra gaat morgen op bezoek bij sv Enter. Beide […]
  • Buurse-Twenthe 3-2, GFC-Rood Zwart 2-3, Neede-Hector 2-213 maart 2016 Buurse-Twenthe 3-2, GFC-Rood Zwart 2-3, Neede-Hector 2-2 De eindstanden van de Goorse clubs in de vierde klasse B: 14.00 uur: vv Buurse - vv Twenthe 3-2 (doelpunten Twenthe: Koen Morsink, penalty en Michiel Wijnbergen) 14.00 uur: GFC - […]
  • Sleutelduel voor GFC12 maart 2016 Sleutelduel voor GFC Het zijn de weken van de waarheid voor GFC. Na het gelijke spel van vorige week tegen Barbaros (2-2) staat nu de thuiswedstrijd tegen Rood Zwart op het programma. De Deldense ploeg, die […]
  • Twenthe zonder Nijland in Hofderby23 januari 2016 Twenthe zonder Nijland in Hofderby "Met name voorin moet ik wat kunst en vliegwerk toepassen" zegt trainer Michiel Mensink van vv Twenthe. De koploper in de vierde klasse B opent morgen de tweede seizoenshelft met de […]