Oranjefeestje ondanks nederlaag in De Mossendam

Het ultieme Oranjegevoel was er vandaag in de kantine van sporthal De Mossendam. Daar keken leden van de Goorse handbalvereniging Dynamiek aan het einde van de middag gezamenlijk naar de finale van het wereldkampioenschap vrouwenhandbal in Denemarken tussen Nederland en Noorwegen. De Oranje-dames verloren vrij kansloos met 31-23 maar desondanks bleef de sfeer er goed inzitten en overheerste de trots van het halen van die finale ten opzichte van de teleurstelling over de nederlaag. Het bestuur heeft na het bereiken van de finale in allerijl de wedstrijd aangekocht bij Ziggo Sport en een groot scherm geregeld. Dit nadat de prijzen bekend zijn van de grote loterij van de Goorse handbalvereniging. De winnende lotnummers zijn te vinden op de site van Dynamiek.

Handbalmossendam3

Gerelateerde berichten

  • Nieuwe jeugdscheidsrechters voor handbalvereniging Dynamiek4 januari 2017 Nieuwe jeugdscheidsrechters voor handbalvereniging Dynamiek De Goorse handbalvereniging Dynamiek heeft in de afgelopen periode 10 spelleiders annex jeugdscheidsrechter opgeleid uit eigen vereniging. Door de groei van de club is behoefte aan meer […]
  • Handbalvereniging Dynamiek heeft weer een prestatieteam9 april 2017 Handbalvereniging Dynamiek heeft weer een prestatieteam Het handbal heeft in Goor weer een stevige voet aan de grond gekregen. En komend seizoen is bij Dynamiek weer een prestatief damesteam actief. "Het vlaggenschip is terug!" jubelt de […]
  • WK-finale handbal live in de sporthal20 december 2015 WK-finale handbal live in de sporthal De Goorse handbalvereniging Dynamiek organiseert vanmiddag een Oranjefeestje in sporthal De Mossendam. Centraal staat de finale van het wereldkampioenschap die live kan worden bekeken op […]
  • Handbalmeiden Dynamiek E1 kampioen4 april 2016 Handbalmeiden Dynamiek E1 kampioen De handbalmeiden van Dynamiek E1 kunnen de kampioensvlag hijsen. De ploeg van trainer Caecil Vehof behaalde dit weekend op glorieuze wijze de titel. Na de 12-7 winst op Borhave uit Borne […]
  • Inloopmiddag handbalvereniging Dynamiek1 november 2015 Inloopmiddag handbalvereniging Dynamiek De Goorse Handbalvereniging Dynamiek houdt komende woensdag, 4 november, een inloopmiddag voor kinderen. Iedereen die kennis wil maken met de handbalsport is welkom in sporthal De […]