Klaasen ziet King winnen: “Zal aan de bak moeten”

Jelle Klaassen moet bij winst in de openingswedstrijd op het WK darts aantreden tegen Mervyn King. De Goorse topdarter zag als analist bij RTL7 de Engelsman met 3-2 winnen van de Rus Ohriskin. “Hij kwam met 2-0 achter, maar daarna zag je dat hij op dreef kwam”, aldus Klaasen. “Bij winst zal ik flink aan de bak moeten. Hij boekte de laatste tijd wat wisselvallige resultaten, maar hier liet hij toch een hoog niveau zien”, besluit Klaasen over zijn kansen. Klaasen moet eerst zelf nog zegevieren in de ouverture. Cullen is woensdag de tegenstander Joe Cullen. Jelle Klaasen analist

Gerelateerde berichten

  • Klaasen net niet opgewassen tegen Van Gerwen14 december 2019 Klaasen net niet opgewassen tegen Van Gerwen Spannend was het zeker. Maar het WK Darts zit er na één dag al op voor de Goorse topdarter Jelle Klaasen. Hij verloor van de grote favoriet en landgenoot Michael van Gerwen. Eerder op de […]
  • Jelle Klaasen verrassend uitgeschakeld in tweede ronde op WK Darts21 december 2018 Jelle Klaasen verrassend uitgeschakeld in tweede ronde op WK Darts Voor Jelle Klaasen zit het WK darts erop. Nadat hij in de eerste ronde vrij was, verloor de darter uit Goor in de tweede ronde verrassend van de Engelsman Keegan Brown: 3-1. […]
  • Klaasen in schema met Barney en Van Gerwen26 november 2018 Klaasen in schema met Barney en Van Gerwen De weg naar de finale van het WK Darts kent veel obstakels voor Jelle Klaasen. Hij neemt het op het wereldkampioenschap in de tweede ronde op tegen Keegan Brown of Karel Sedlacek. De […]
  • Klaasen snel uitgeschakeld op WK Darts16 december 2017 Klaasen snel uitgeschakeld op WK Darts Jelle Klaasen is in de eerste ronde van het Wereldkampioenschap Darts al in de eerste ronde uitgeschakeld en kan de kerst dus in Goor vieren. De Goorse darter moest in het Alexandra Palace […]
  • Jelle Klaasen uitgeschakeld op WK darts29 december 2016 Jelle Klaasen uitgeschakeld op WK darts Jelle Klaasen kan de jaarwisseling in Goor doorbrengen. De darter is uitgeschakeld op het wereldkampioenschap. In het Londense Alexandra Palace strandde hij vandaag in de derde ronde. De […]