Terugblik op juni: matroos levenloos aangetroffen in kanaal en het Schoolfeest

Op de achtste van juni zijn hulpdiensten in het Twentekanaal de hele dag tevergeefs op zoek naar een matroos die van boord van een vrachtschip is geslagen. De man blijkt een 48-jarige Hongaar, die als assistent werkzaam was op het vrachtschip. Verder staat juni in het teken van de moeder aller tentfeesten. Het School- en Volksfeest trapt voor het eerst af met een Seniorenmiddag. Het blijkt een schot in de roos. Verder verloopt het volksfeest vlekkeloos en vallen de smaakmakers van de Allegorische Optocht in 2014 opnieuw in de prijzen. Zo winnen de Vrouwkes en Ik en de Rest. De Elastiekenkoers, naar nu blijkt de laatste editie, is in juni goed voor bijna €90.000 en we maken kansen met de invoering van de blauwe zone. Morgen een terugblik op juli.

150608_Drenkeling1

Gerelateerde berichten

  • Misdrijf Twentekanaal, dode is man (24) uit Almere18 december 2014 Misdrijf Twentekanaal, dode is man (24) uit Almere De dode man die gisteren werd aangetroffen in het Twentkanaal is een jonge man van 24 jaar uit Almere. Hij is door een misdrijf om het leven gebracht. Een speciaal bergingsteam heeft de […]
  • Levenloos lichaam na uren uit kanaal gevist17 december 2014 Levenloos lichaam na uren uit kanaal gevist Het dode lichaam, vermoedelijk van een man, is zojuist uit het water gehaald door een duikteam uit Den Haag. De politie sluit een misdrijf niet uit. Het levenloze lichaam lag uren in het […]
  • Dode gevonden in Twentekanaal17 december 2014 Dode gevonden in Twentekanaal In het Twentekanaal is ter hoogte van de Meenweg een lichaam gevonden. Het lichaam zou zijn ontdekt door een boot van Rijkswaterstaat die de politie heeft ingelicht. De recherche doet […]
  • Twentekanaal mogelijk dicht door lage waterstand24 augustus 2022 Twentekanaal mogelijk dicht door lage waterstand De kans bestaat dat de vaarweg op het Twentekanaal binnenkort moet worden gesloten voor het scheepvaartverkeer. Dit door de droogte en de extreem lage waterstand. Als dit gebeurt kan dat […]
  • Schoolfeest vanuit de hemel…28 juni 2022 Schoolfeest vanuit de hemel… Waar de Schoolfeestkaars langzaamaan uitdooft, begint voor veel plaatsgenoten weer het normale leven. Toch is het nagenieten op sociale media van alle mooie foto's. En beelden zeggen meer […]