Treinverkeer naar Hengelo enkele uren verstoord

Reizigers die vanochtend vanuit Goor naar Hengelo wilden per trein zullen stranden kampten met vertraging. Een aanrijding met een persoon heeft het treinverkeer tussen Delden en Hengelo stilgelegd. Reizigers vanuit Hengelo richting Goor konden per trein omreizen via Deventer of ook de bus nemen. De verstoring was rond het middaguur verholpen. Er reizen vandaag veel Gorenaren naar Hengelo om daar kerstmiddag mee te maken in de diverse cafĂ©’s.

Treinsyntus

Gerelateerde berichten

  • Fikse vertraging voor treinreizigers naar Hengelo24 november 2016 Fikse vertraging voor treinreizigers naar Hengelo Treinreizigers die vandaag vanuit Goor richting Hengelo moeten (of vice versa) hebben nog de hele dag te kampen met forse vertragingen die op kunnen lopen tot drie kwartier. Er geen […]
  • Treinverkeer enkele uren gestremd26 februari 2017 Treinverkeer enkele uren gestremd Het treinverkeer tussen Goor en Hengelo was aan het begin van de middag enkele uren gestremd door een defecte trein. Carnavalminnende Gorenaren die onderweg waren naar Oldenzaal liepen […]
  • Geen treinverkeer van en naar Goor (UPDATE)14 oktober 2016 Geen treinverkeer van en naar Goor (UPDATE) Het treinverkeer van en naar Goor was vanmiddag voor enige uren niet mogelijk. Tussen Lochem en Delden reden geen treinen door een seinstoring. De verstoring was rond 15:30 uur verholpen. […]
  • Geen treinen door aanrijding (UPDATE)4 september 2017 Geen treinen door aanrijding (UPDATE) Het treinverkeer van en naar Goor ligt voor onbepaalde tijd stil. Bij Ambt Delden heeft een aanrijding met een persoon plaats gevonden. Daardoor rijden er geen treinen op het traject […]
  • Weg naar Hengelo eind juli gedeeltelijk afgesloten4 juli 2017 Weg naar Hengelo eind juli gedeeltelijk afgesloten De provinciale weg N346 tussen Goor en Hengelo wordt van maandag 24 juli tot en met zaterdag 29 juli voor een deel volledig afgesloten voor werkzaamheden aan het wegdek. Dat is bekend […]