Oma Dine bezorgt Herfstzon muzikale kerst

Ze is inmiddels 95 jaar maar blaast er op haar mondharmonica nog lustig op los. Dine Overbeek is immer de vrolijke noot tijdens de koffiebijeenkomsten bij verzorgingstehuis ’t Herfstzon in Goor. Het repertoire is met kerst uiteraard aangepast en in deze dagen brengt ze liederen als Stille Nacht, Nu zijt wellekome en Oh Denneboom. Het was voor de regionale omroep RTV Oost reden, een bezoekje te brengen aan deze bijzondere ‘Oma Mondharmonica’ die als levensmotto hanteert “Zo is het leven, zo moet het zijn. Nemen en geven in vreugde en pijn”. Het item over de kwieke Goorse negentiger is via deze LINK te bekijken en ook worden uitgezonden in het programma Overijssel Vandaag, later deze dag.

Omamondharmonica

Gerelateerde berichten

  • Herfstzon-vriendinnen in Editie NL op RTL24 mei 2018 Herfstzon-vriendinnen in Editie NL op RTL Ze zijn 97 jaar en zijn het grootste gedeelte van hun rijke leven al de beste vriendinnen. Nu genieten ze samen van de 'oude dag' bij verzorgingstehuis Herfstzon in Goor. Lien Koebrugge, […]
  • Eindelijk weer dicht bij moeder…26 mei 2020 Eindelijk weer dicht bij moeder… Een gedenkwaardig moment gistermiddag bij Huize Herfstzon. Daar werd het zogenoemde 'bezoekerscafé' geopend. Door de versoepeling van de Coronaregels mogen verpleeghuizen voorzichtig weer […]
  • Oma Mondharmonica is 100 jaar14 september 2020 Oma Mondharmonica is 100 jaar Groot feest bij Huize Herfstzon én bij de familie Overbeek vandaag. Want Dini Overbeek is vandaag 100 jaar geworden. De nog kwieke eeuwling werd in het verzorgingstehuis vanochtend al […]
  • Erik Blaak legt eerste steen voor uitbreiding onderkomen Stadslandbouw16 april 2016 Erik Blaak legt eerste steen voor uitbreiding onderkomen Stadslandbouw Erik Blaak heeft gistermiddag samen met zijn vrouw Janet, de eerste steen gelegd als inleiding van de uitbreiding van het onderkomen aan de Kerkstraat. Daar wordt naast de al beschikbare […]
  • Diede Snijder nieuwe leider in Tourpoule11 juli 2015 Diede Snijder nieuwe leider in Tourpoule Diede Snijder is de nieuwe drager van het geel in de Goorse Tourpoule. Het algemeen klassement is na vandaag, met de winst voor Vuillermoz (foto) in Mûr-de-Bretagne, aardig opgeschud. Joke […]