Dief betrapt tijdens inbraak

Een dief werd vannacht betrapt toen hij aan het inbreken was. Rond 03.00 uur werd er iemand ontwaard bij een schuur aan de Sperwerstraat.  De verdachte vluchtte weg en ging ervandoor. Opvallend was dat van die (kleine) auto alle ruiten kapot zijn. Of er iets is gestolen is nog niet duidelijk. Ook zegt de politie niet te weten of er een man of vrouw op de vlucht is geslagen op De Whee. De politie is op zoek naar getuigen.

inbraak

Gerelateerde berichten

  • Goorse schuren doelwit van inbraken28 oktober 2014 Goorse schuren doelwit van inbraken In Goor zijn het afgelopen weekend in twee schuren brutale inbraken gepleegd. Allereerst werd er vrijdagnacht uit een schuur achter een woning aan de Herman Heijermansstraat een witte […]
  • Intrieste inbraak in de Bellamystraat2 februari 2021 Intrieste inbraak in de Bellamystraat Een intrieste en bizarre inbraak in de Goorse Bellamy-straat gisteravond. Daar werd in een woning ingebroken van een man die op dat moment in uitvaartcentrum De Hof was om de condoleances […]
  • Inbraak en auto’s beschadigd tijdens Nieuwjaarsnacht7 januari 2021 Inbraak en auto’s beschadigd tijdens Nieuwjaarsnacht De jaarwisseling is zoals gemeld in Goor relatief rustig verlopen maar toch heeft de Politie Hof van Twente een aantal zaken in onderzoek waarbij getuigen wellicht oplossing kunnen […]
  • Inbraken in de Gondalaan25 november 2020 Inbraken in de Gondalaan Tijdens de donkere dagen voor Kerst lijkt het erop dat ook het aantal inbraken weer toeneemt in Goor. In het afgelopen weekeinde waren twee woningen aan de Gondalaan het doelwit van […]
  • Inbraak op ’t Heeckeren16 november 2020 Inbraak op ’t Heeckeren In een woning aan de Bronnincreef in de Goorse wijk Heeckeren is afgelopen nacht ingebroken. De dief, of dieven, zijn via een raam naar binnen gekomen en hebben diverse goederen […]