Van ’t Schip presenteert nieuwe quiz bij De Zon

De Goorse entertainer Edwin van ’t Schip van het bekende duo Wipneus en Pim, presenteert vanavond zijn nieuwe Quiz-Co-Show bij Grand Café De Zon. De pubquiz van het feestduo is jaarlijks een van de eerste Oudejaarsactiviteiten in Goor. Tijdens de première van de quiz wordt er gespeeld om de zogenoemde George Beker en zijn er aparte klassementen voor feestneuzen en wijsneuzen. De Quiz-Co-Show begint vanavond om 20.00 uur. Meer informatie via deze LINK.

Wipneusutopia

Gerelateerde berichten

  • Schoolfeest komt met online pubquiz8 april 2020 Schoolfeest komt met online pubquiz De stichting School & Volksfeest organiseert zaterdag 25 April, een online pupquiz. De quiz bevat 75 multiple-choice vragen en een aantal bonusvragen. Deelname is gratis en mogelijk […]
  • Al 400 inschrijvingen online Schoolfeestquiz25 april 2020 Al 400 inschrijvingen online Schoolfeestquiz Er hebben zich al bijna 400 deelnemers aangemeld voor de Schoolfeestquiz die vanavond vanaf 20:30 uur is te volgen op YouTube en de Facebook-site van de stichting School en Volksfeest. […]
  • Van ’t Schip maakt Nijmeegse Vierdaagse-song10 juli 2016 Van ’t Schip maakt Nijmeegse Vierdaagse-song Hij is al jarenlang een dagelijkse atractie op het hoofdpodium van de Nijmeegse Vierdaagse. Edwin van 't Schip, de helft van het duo Wipneus en Pim (Bart van Rooijen), heeft voor de […]
  • Popquiz, Hoftalenten, Foekepotten en Sylvesterparty’s…29 december 2017 Popquiz, Hoftalenten, Foekepotten en Sylvesterparty’s… Voor de komende laatste dagen van 2017 stikt het, zoals altijd aan het einde van het jaar, van de activiteiten in het Goorse. De evenementenkalender staat boordevol en begint met de […]
  • Het juiste antwoord is: Goor21 januari 2015 Het juiste antwoord is: Goor Een makkelijk antwoord voor de Goorse vaste kijkers van de NCRV-kennisquiz 'De Slimste Mens' gisteravond. Daar was in de aflevering van dinsdag 'Goor' een van de goede antwoorden tijdens […]