Brandstofroof bij de Washand

Wasservice De Washand op het Goorse industrieterrein Zenkeldamshoek is tijdens de kerstdagen bezocht door brandstofdieven. Eigenaresse Ans Ketelaars ontdekte vandaag dat er jerrycan met brandstof is weggenomen terwijl uit twee andere jerrycans ook brandstof werd gestolen. De Washand is gevestigd aan de Nieuwenkampsmaten. Er is aangifte gedaan bij de politie.

Jerrycan

Gerelateerde berichten

  • Hoek: “Ga morgen maar tanken”23 maart 2020 Hoek: “Ga morgen maar tanken” Een opmerkelijke post van de Goorse tankstationhouder Alwie Hoek op Facebook vandaag. Hij roept de mensen op, om niet vandaag te komen tanken maar te wachten tot morgen. De prijs van […]
  • Laatste bouwfase Heeckeren in maart van start22 januari 2022 Laatste bouwfase Heeckeren in maart van start Het college van burgemeester en wethouders heeft het ontwerp vastgesteld voor het woonrijp maken van het laatste gedeelte van de wijk Heeckeren. In de komende periode worden de […]
  • Gemeenteraad stemt in met uitbreiding en zonnepanelen op daken Zenkeldamshoek18 december 2021 Gemeenteraad stemt in met uitbreiding en zonnepanelen op daken Zenkeldamshoek De gemeenteraad heeft deze week ingestemd met het bestemmingsplan voor de uitbreiding van het bedrijventerrein Zenkelsdamshoek. Naar aanleiding van vragen van het CDA over dit […]
  • Zenkeldamshoek gaat fors uitbreiden17 september 2021 Zenkeldamshoek gaat fors uitbreiden Het Goorse bedrijventerrein Zenkeldamshoek zal fors worden uitgebreid. Vanaf komende woensdag, 22 september, ligt daarvoor een nieuw bestemmingsplan zes weken ter inzage. Het terrein van […]
  • Benzine-oplichter actief in Goor6 augustus 2021 Benzine-oplichter actief in Goor Via social media worden berichten gedeeld over een oplichter die in Goor een aantal mensen geld heeft afgetroggeld. Dit doet hij door 's avonds bij mensen aan te bellen en te vragen om […]