Kerstverlichting vernield op diverse plekken in Goor (Update)

Op versdchillende plaatsen is in Goor in het afgelopen weekend kerstverlichting vernield. Dat gebeurde in de nacht van zaterdag op zondag. Bij meerdere huishoudens aan de Iependijk en de Posthuisstraat zijn de draden van de buitenverlichting doorgeknipt. Daarna zijn de onverlaten waarschijnlijk in overgestoken naar het plein achter De Bebsel. Daar werd de kerstverlichting op de parkeerplaats en langs het horecapand eveneens vernield. Het is niet duidelijk wie achter de laffe daad zit.

kerstverlichtingkapot

Gerelateerde berichten

  • Vernielingen in het Goorse centrum20 december 2014 Vernielingen in het Goorse centrum De politie is op zoek naar vier jongens die vannacht vernielingen hebben aangericht in het Goorse stadshart. Het kwartet had het voorzien op diverse objecten zoals verkeersborden. Het […]
  • Auto’s vernield bij begraafplaats en op ’t Jannink14 juni 2015 Auto’s vernield bij begraafplaats en op ’t Jannink Twee auto's zijn het slachtoffer geworden van vernielingen in de afgelopen dagen. Op 't Jannink liep een wagen diverse deuken en lakschade op nadat iemand er vermoedelijk overheen is […]
  • Autokrasser blijft actief in Goor18 september 2019 Autokrasser blijft actief in Goor Het lijkt erop dat er een structurele autokrasser actief is in het Goorse. Nadat gisteren werd ontdekt dat twee bestelbusssen op de parkeerplaats van sporthal De Mossendam werden vernield […]
  • Auto weer bekrast in de Middenstraat14 december 2017 Auto weer bekrast in de Middenstraat De politie Hof van Twente is samen met de eigenaar en eigenaresse van een witte Fiat Punto op zoek naar getuigen die weten wie deze auto bekrast heeft.  De kras is waarscgijnlijk met een […]
  • Update: snelheidscontrole met lasergun verplaatst naar Kerkstraat5 juli 2018 Update: snelheidscontrole met lasergun verplaatst naar Kerkstraat De politie houdt momenteel een snelheidscontrole aan de Goorse Iependijk. Daar staan twee politieagentes in uniform met een lasergun. De maximum toegestane snelheid aan de Iependijk ligt […]