Vuurwerkverkoop gestart

Vuurwerkliefhebbers uit Goor kunnen vanaf nu hun hart weer ophalen. Vandaag, morgen en donderdag mag weer vuurwerk worden ge- en verkocht. Vanochtend stonden de mensen al vroeg in de rij bij Morsink Tweewielers, dat de laatste dagen van het jaar volledig in het teken staat van de vuurwerkverkoop (foto). Met het afsteken van dat vuurwerk moet nog wel even worden gewacht. De tijden waarop vuurwerk mag worden afgestoken is sinds vorig jaar korter: van oudejaarsdag 18.00 uur tot nieuwjaarsnacht 02.00 uur. Eerder mocht op 31 december al vanaf 10.00 uur worden geknald. Ook op een aantal andere locaties in Goor en omgeving is vuurwerk te verkrijgen.

Morsink vuurwerk

Gerelateerde berichten

  • Geen vuurwerkverkoop, toch angst voor vuurwerkvandalisme30 december 2020 Geen vuurwerkverkoop, toch angst voor vuurwerkvandalisme Waar het normaliter op de laatste dagen van het jaar een drukte van jewelste is, heerst nu sinistere rust. De parkeerplaats van Morsink (foto) op Zenkeldamshoek is angstvallig leeg nu de […]
  • Toeschouwers trekken massaal naar vuurwerkshow Morsink27 december 2017 Toeschouwers trekken massaal naar vuurwerkshow Morsink Het was droog vanavond en dat was een geluk voor de organisatie van de vuurwerkshow van Morsink vanavond op industrieterrein Zenkeldamshoek. Daar werd een deel van de nieuwe collectie de […]
  • Prachtige dronebeelden van vuurwerk boven Goor…3 januari 2022 Prachtige dronebeelden van vuurwerk boven Goor… We gaan nog even terug naar Nieuwjaarsnacht. Ondanks het vuurwerkverbod ging er vlak na twaalven toch nog een heleboel mooi siervuurwerk de lucht in. Bart Hofstee durfde het aan om vanaf […]
  • Jaarwisseling rustig verlopen1 januari 2022 Jaarwisseling rustig verlopen De jaarwisseling is in Goor rustig en zonder noemenswaardige incidenten verlopen. Wel ging er, ondanks het vuurwerkverbod, toch nog veel de lucht in tijdens de jaarwisseling zoals in de […]
  • Vuurwerkvandalisme in de Merelstraat14 december 2021 Vuurwerkvandalisme in de Merelstraat De angst voor vandalisme door zwaar vuurwerk neemt ook in Goor naarmate het einde van het jaar nadert, steeds meer toe. Zo blijkt uit diverse berichten aan deze site. De schrik zit er ook […]