Cairn Terriër Freek vermist op Herikerberg (Update)

Tijdens een wandeltocht met haar twee Cairn Terriër`s op de Herikerberg is Monique zojuist één van de hondjes uit het oog verloren. De vrolijke viervoeter luistert naar de naam Freek en vormt samen met zijn maatje Fokke een onafscheidelijk stel. Heeft u Freek gezien, of heeft u informatie, neem dan contact op met Monique.

Update: Een oproep met als gevolg een ware Goorse invasie op de Herikerberg. En met succes, Freek is gezond en wel aangetroffen.

Goorsnieuws-hond Freek vermist

Gerelateerde berichten

  • Erik zoekt zijn portemonnee met spaargeld (update)28 januari 2017 Erik zoekt zijn portemonnee met spaargeld (update) Een zwarte zaterdag voor een jonge Gorenaar. Erik is vanmiddag zijn zwarte portemonnee met daarin een deel van zijn spaargeld verloren. Op de portemonnee staat reclame van […]
  • Jorn zoekt zijn sleutelbos (Update)10 oktober 2018 Jorn zoekt zijn sleutelbos (Update) Jorn is gisteren zijn sleutelbos verloren toen hij onderweg was van de Kloosterlaan naar het centrum. Aan de sleutelbos zitten twee druppels (een zwarte en een paarse) en twee sleutels. […]
  • Klein katje geniet van gastvrijheid op De Hogenkamp (update)17 april 2017 Klein katje geniet van gastvrijheid op De Hogenkamp (update) Een klein en waarschijnlijk jong katje bezoekt de laatste twee weken dagelijks de woning van Daniël aan De Hogenkamp voor een gratis maaltijd. Dit kan een `hongerige`gewoonte zijn, maar […]
  • Jas vermist bij Café Johnys (Update)18 april 2015 Jas vermist bij Café Johnys (Update) Daan is gisteravond zijn jas kwijtgeraakt bij Café Johnys. Het gaat om een donkerblauwe winterjas met in de binnenzak twee sleutels en papieren voor de voetbal. Heeft u per ongeluk de […]
  • Update: Poes Poema vermist in Kievitstraat1 november 2011 Update: Poes Poema vermist in Kievitstraat Poema is vermist. Sinds een paar dagen is de Goorse poes verdwenen. Het is een Cyperse Europese met kort haar. Ze heeft een gouden halsbandje om. Daarnaast valt ze op, omdat ze haar kopje […]