Doorstart Kinderopvang Triangel, locatie Rozenstraat dicht

Kinderopvang Triangel maakt een doorstart onder de vlag van Stichting Kinderopvang Borne. Door de overname behouden 38 van de 43 werknemers hun baan maar zal de locatie in de Rozenstraat op korte termijn (per 1 februari) wel gaan verlaten. De hoge huurlasten daar bleken al langer een blok aan het been. De overige locaties blijven wel geopend waardoor in Goor ook ’t Doesgoor blijft fungeren als sport-BSO. De naam Triangel zal verdwijnen en wordt vervangen door Stichting Kinderopvang Hof van Twente. Directrice Marion van der Holst blijft na de doorstart aan als locatiemanager. Ouders en andere betrokkenen zijn gisteravond op de hoogte gesteld van de overname.

triangelrozenstraatDe Kinderopvang verlaat de ‘oude Mavo’ aan de Rozenstraat

Gerelateerde berichten

  • Kindercentrum De Triangel vraagt faillissement aan (UPDATE)21 december 2015 Kindercentrum De Triangel vraagt faillissement aan (UPDATE) KC De Triangel gaat vandaag het faillissement aanvragen bij de rechtbank. De economische crisis en de daaruit voortkomende vermindering van vraag aan opvang ligt ten grondslag aan de […]
  • Ook De Albatros wordt Kindcentrum13 januari 2016 Ook De Albatros wordt Kindcentrum De Albatros wordt ook een zogenoemd Kindcentrum. De nieuwe stichting Kinderopvang Hof van Twente, die de activiteiten van het failliet verklaarde De Triangel over heeft genomen, gaat per 1 […]
  • Schoolgebouw Rozenstraat blijft toch open voor kinderopvang12 januari 2016 Schoolgebouw Rozenstraat blijft toch open voor kinderopvang Het schoolgebouw aan de Rozenstraat blijft toch beschikbaar voor kinderopvang. Op initiatief van directeur Wiggers van de Prins Constantijnschool en het overkoepelende Marcant BSV zijn […]
  • Stapelbedden gezocht voor Oekraïense vluchtelingen29 maart 2022 Stapelbedden gezocht voor Oekraïense vluchtelingen Voor de opvang van Oekraïense vluchtelingen in de Rozenstraat wordt nog naarstig gezocht naar stapelbedden. Wie de gemeente Hof van Twente daarmee kan helpen wordt verzocht om te bellen […]
  • Kinderen Zig Zag door de Zoo25 april 2017 Kinderen Zig Zag door de Zoo Voor de kinderen op de buitenschoolse opvang (BSO) van Kinderopvang Hof van Twente is er deze periode in de meivakantie dagelijks een “Cre-Actief”-programma samengesteld. De vakantie staat […]