Nieuwe fysiotherapiepraktijk in Goor

esthervanwijnenGoor is vanaf 1 september een fysiotherapiepraktijk rijker. Esther van Wijnen begint dan in het pand van de gelijknamige sportschool bij sportpark Heeckeren. Zij heeft deze week een contract getekend met het zogenoemde Club Fysiotherapie Praktijk dat als overkoepelend orgaan de randzaken zal regelen. Esther van Wijnen was hiervoor actief als waarnemend fysiotherapeute. Ze heeft daarnaast ervaring opgedaan in het fitnesscentrum en als sportmasseur. Ook is ze een uitstekend triatlete (foto). Op vrijdag 17 september is er een Open Huis in de nieuwe praktijk aan De Mossendam.

Gerelateerde berichten

  • AOW-loop AV Goor drukbezocht1 maart 2015 AOW-loop AV Goor drukbezocht De eerste uitvoering van de AOW-loop in Goor is een succes gebleken. De loop is een combinatie van ontspanning en inspanning. Zo hadden de Goorse atletiekleden Roel van Eijk, Johan […]
  • Voetbaldier Kooiker is 50 jaar….6 mei 2009 Voetbaldier Kooiker is 50 jaar…. Martin Kooiker is vandaag 50 geworden. Martin is een prominent figuur in het Goorse. Met name de voetbalclubs kennen hem goed. Zowel GFC, vv Twenthe als sv Hector hebben Kooiker ooit op de […]
  • Brons voor Nijman op officieus NK4 september 2017 Brons voor Nijman op officieus NK De Goorse atleet Niek Nijman heeft gisteren brons gehaald tijdens de 1000 meter op het officieus Nederlands Kampioenschap voor D-junioren. In het Olympisch stadion in Amsterdam […]
  • ‘Fietssnelwegen in en rondom Goor’19 februari 2019 ‘Fietssnelwegen in en rondom Goor’ Fietssnelwegen van Goor naar Markelo en van onze Reggestad naar Diepenheim. Als het aan GroenLinks ligt wordt dit op korte termijn gerealiseerd. De partij vraagt zich af of dit een […]
  • Innovatie windmolen in het buitengebied4 oktober 2018 Innovatie windmolen in het buitengebied Er was veel protest tegen de komst van windmolens in het buitengebied van Goor en dat leidde ertoe dat initiatieven daartoe allemaal sneuvelden. Toch is er gisteren een windmolen geplaatst […]