Geruchten over Goorse deelname Dakarrally

De Dakarrally die morgen start in Zuid Amerika zou zomaar een Goorse deelnemer kunnen telloen. In rallykringen wordt gesproken over het invliegen van een prominente coureur uit het Twentse Haagje. Een informant die deze site benaderde zegt dat in korte tijd heel wat op stapel is gezet. Hij wil niet zeggen waarom dat nu pas gebeurt maar het zou kunnen dat er in allerijl een invaller is gewenst tijdens de zwaarste rally ter wereld. Of voormalig Gorenaar- en oud-Dakardeelnemer Erik Wevers ook achter de plannen zit, is ook nog niet duidelijk. Wel wordt bevestigd dat de Gorenaar zijn kunsten moet vertonen in een vrachtwagen. “Daar is inderdaad de opengevallen plek”, aldus de zegsman.

Dakarvrachtwagen

Gerelateerde berichten

  • Herikerberg voor even klein Dakar18 juli 2015 Herikerberg voor even klein Dakar Ronkende motoren en een vlammende rallyauto vanmiddag op het crossterrein net buiten Goor bij de Herikerberg. Daar was de persmiddag van het Open NK Motorcross waar een aantal rijders het […]
  • Jan Nijhof heeft nu zijn eigen Dakar6 januari 2016 Jan Nijhof heeft nu zijn eigen Dakar Er waren al geruchten over een Goorse deelname aan de Dakarrally en vanavond werd duidelijk waar dat over ging. Aan het einde van de middag werd er een grote hoeveelheid zand op de […]
  • Veel publiek bij Twenterally op ’t  Zeldam31 oktober 2021 Veel publiek bij Twenterally op ’t Zeldam Het is normaliter een oase van rust maar dat was vandaag wel anders. Er kwam veel publiek af op de ronkende motoren van de rallyauto's die meededen aan de Conrad Twenterally met drie […]
  • Brand bij Bruins&Kwast31 juli 2020 Brand bij Bruins&Kwast Op het terrein van Bruins & Kwast aan de Mossendamsdwarsweg in Goor, is vanmiddag een vrachtwagen uitgebrand. Ook de oplegger met een lading takken, vatte vlam. Bij de brand kwam veel […]
  • Goorse vrachtwagenchauffeur verliest container: dode en gewonden13 februari 2020 Goorse vrachtwagenchauffeur verliest container: dode en gewonden Een 42-jarige vrachtwagenchauffeur uit Goor is vannacht een container met oud ijzer verloren op de snelweg A31 bij Gescher, vlak over de grens bij Winterswijk. De container met oud ijzer […]