Geruchten over Goorse deelname Dakarrally

De Dakarrally die morgen start in Zuid Amerika zou zomaar een Goorse deelnemer kunnen telloen. In rallykringen wordt gesproken over het invliegen van een prominente coureur uit het Twentse Haagje. Een informant die deze site benaderde zegt dat in korte tijd heel wat op stapel is gezet. Hij wil niet zeggen waarom dat nu pas gebeurt maar het zou kunnen dat er in allerijl een invaller is gewenst tijdens de zwaarste rally ter wereld. Of voormalig Gorenaar- en oud-Dakardeelnemer Erik Wevers ook achter de plannen zit, is ook nog niet duidelijk. Wel wordt bevestigd dat de Gorenaar zijn kunsten moet vertonen in een vrachtwagen. “Daar is inderdaad de opengevallen plek”, aldus de zegsman.

Dakarvrachtwagen

Gerelateerde berichten

  • Herikerberg voor even klein Dakar18 juli 2015 Herikerberg voor even klein Dakar Ronkende motoren en een vlammende rallyauto vanmiddag op het crossterrein net buiten Goor bij de Herikerberg. Daar was de persmiddag van het Open NK Motorcross waar een aantal rijders het […]
  • Jan Nijhof heeft nu zijn eigen Dakar6 januari 2016 Jan Nijhof heeft nu zijn eigen Dakar Er waren al geruchten over een Goorse deelname aan de Dakarrally en vanavond werd duidelijk waar dat over ging. Aan het einde van de middag werd er een grote hoeveelheid zand op de […]
  • Goorse brandweer achter regelgeving aanwezigheid bevelvoerder21 juni 2017 Goorse brandweer achter regelgeving aanwezigheid bevelvoerder De vrijwilligers van de Goorse brandweer blijven achter de regel staan dat er niet kan worden uitgerukt zonder bevelvoerder. Ook na de commotie die is ontstaan toen afgelopen vrijdag een […]
  • PvdA niet blij met antwoorden over brand van Kollaan26 juni 2017 PvdA niet blij met antwoorden over brand van Kollaan De PvdA-fractie in de gemeente Hof van Twente neemt geen genoegen met de uitleg die door brandweercommandant Stephan Wevers is gegeven over het niet uitrukken van de brandweer vanuit […]
  • Vrachtwagen zakt weg in berm Gondalaan20 december 2019 Vrachtwagen zakt weg in berm Gondalaan Een bijzonder gezicht vrijdag aan het begin van de middag aan de rand van Goor. Daar had een vrachtwagen zich bij het inrijden van de Gondalaan namelijk vastgereden in de berm. Die is […]