Prins Rudi weet nu de weg

Hofprins Rudi Jansen van CV Sterzo zal de komende tijd geen moeite hebben de weg te vinden. Zoals elk jaar wordt door de Raad van Elf een bord geplaatst in de tuin van de carnavals-hoogheid van dienst. In het geval van Prins Rudi een paal, met daarop bewegwijzering richting de plekken waar Rudi met regelmaat te vinden is. GFC, zijn werk, maar ook de Schoolfeestloods mag voor het Rellie-lid niet op de paal ontbreken. De onthulling van het bouwwerk, met bovenop een eikenhouten hamer, werd voorafgegaan door een spectaculair optreden van de Dansmarietjes. Met motoren in de stijl van The Hell’s Angels die de dames begeleidden, om zo helemaal in de Rellie-sferen te blijven.

IMG_4266
Prins Rudi werd vandaag uit zijn eigen woning aan de Deldensestraat geweerd, zodat de Raad van Elf zijn werk kon doen om de paal te plaatsen. Daar had de hoogheid echter geen boodschap aan: samen met zijn adjudanten Gerco Weeink en Jesse Overbeek, wist hij op slinkse wijze toch het gebied te betreden. Vanuit een auto met geblindeerde ruiten nam het trio de Raad van Elf zelfs onder vuur met paintballpistolen.

Ongeveer honderd genodigden vieren deze zondag feest rondom de onthulling bij het huis van de prins. De opmaat voor het carnaval, wat in februari weer losbarst. Met Prins Rudi Jansen als de hoogheid van heel de Hof van Twente.

IMG_4252 IMG_4251 IMG_4267

IMG_4256