Marcel Mengerink wint Buddy`s biljartbokaal

Marcel Mengerink heeft het biljarttoernooi bij café Buddy`s gewonnen. Hij ging er na een sportieve strijd, die eind december begon vanmiddag in de finale met de beker vandoor. Rudy Vrielink, al sinds het begin de voorzitter van de biljartclub, moest genoegen nemen met de tweede plaats. Voor Bouwe Ardesch en Henri Verdriet was er een gedeelde derde plaats. 

Goorsnieuws_Marcel Mengering wint Buddys bilarttournooi

V.l.n.r: Henri Verdriet, Rudie Vrielink, Bouwe Ardesch en winnaar Marcel Mengerink.

Gerelateerde berichten

  • Morsink wint biljarttoernooi bij Buddy’s5 januari 2015 Morsink wint biljarttoernooi bij Buddy’s Dennis Morsink heeft zich afgelopen weekend tot winnaar van het jaarlijkse biljarttoernooi van café Buddy's gekroond. Morsink greep op overtuigende wijze de zege. In zijn laatste beurt […]
  • Haverkate eindelijk kampioen na 55 jaar op het groene laken24 maart 2018 Haverkate eindelijk kampioen na 55 jaar op het groene laken Hij heeft er 55 jaar al een mooie hobby aan maar het genoegen van een kampioenschap heeft hem nog nooit mogen smaken. Tot deze jaargang. Biljarter Gerrit Haverkate (76) is voor het eerst […]
  • Biljarters Buddys 1 kampioen30 maart 2018 Biljarters Buddys 1 kampioen Ze zijn de allerbeste op het groene laken. De biljarters van Buddys 1 hebben zich gekroond tot kampioen in de eerste klasse van biljartbond LoGo (Lochem Goor). Na een zinderende ontknoping […]
  • Bouwe beste biljarter Buddy’s31 december 2017 Bouwe beste biljarter Buddy’s Ook bij Café de Buddy's wordt aan het einde van het jaar gestreden op het groene laken. Dit jaar ging de titel van het prestigieuze toernooi naar Bouwe Ardesch. Hij versloeg in de […]
  • Vrielink in thuiswedstrijd terug op de zitmaaier4 juni 2015 Vrielink in thuiswedstrijd terug op de zitmaaier Het wordt zijn eerste wedstrijd weer sinds anderhalf jaar. Komende zaterdag moet Rudie Vrielink de Goorse eer hooghouden tijdens de Overijsselse Kampioenschappen Zitmaaierrace in zijn […]