Groot deel van Goor zonder water (update)

Een groot deel van Goor heeft enige tijd zonder water gezeten. Oorzaak is een kapotte waterleiding in de Irisstraat, waar op dit moment aan de weg wordt gewerkt. Om het lek zijn afsluiters geplaatst zodat een groot deel van Goor weer water heeft. Tientallen bewoners in de Irisstraat blijven zonder water zitten. Vitens verwacht het lek aan het einde van de middag gedicht te hebben.

kapotte leiding

Gerelateerde berichten

  • Weer vrachtwagen tegen luifel in Grotestraat18 januari 2019 Weer vrachtwagen tegen luifel in Grotestraat Een vrachtwagen is vanmiddag tegen de luifel van de voormalige lunchroom in de Grotestraat gereden. En dat is niet voor het eerst. Al twee keer eerder onderschatte een bestuurder van een […]
  • Organisatie: ‘Reünie De Zon zeer geslaagd’14 oktober 2014 Organisatie: ‘Reünie De Zon zeer geslaagd’ De organisatie van de Zon-reünie kijkt met genoegen terug op zaterdagavond. "De reünie was zeer geslaagd. Ontzettend blij zijn we met jullie enthousiaste reacties over onze gemaakte […]
  • prijswinnaarsmuziekschool3 juni 2013 Open Dag muziekschool druk bezocht De Open Dag van de Goorse Muziekschool werd gisteren druk bezocht. In de middaguren kwamen veel belangstellenden naar de Reggehof om een kijkje achter de schermen te nemen. Hoofd van de […]
  • Bril gevonden in centrum14 november 2011 Bril gevonden in centrum Jesper Dijkstra heeft zaterdagmiddag een bril gevonden in het centrum van Goor. Volgens Jesper is het een zwarte kinderbril met kleine diamantjes in de hoeken van het montuur. De bril is […]
  • Gevoelige blunder Cogas in persbericht4 april 2012 Gevoelige blunder Cogas in persbericht Glasvezelaanbieder Cogas heeft een opzichtige en gevoelige fout gemaakt door in een persbericht Goor aan te duiden als dorp. In een persbericht wordt gemeld dat medewerkers van de […]