Probin, Tonny Kranenberg en Plukon genomineerd voor titel Ondernemer van het Jaar

Gereedschappen en ijzerwarenhandel Probin, pluimveevleesproducent en uitvaartzorg Tonny Kranenberg zijn de drie genomineerden die komende zondag strijden om de titel Ondernemer van het Jaar 2015. De leden van Goor Collectief kiezen dan wie de opvolger wordt van Garage Wiegerinck die vorig jaar de ondernemersprijs in de wacht sleepte. Plukon en Probin zijn door de ondernemersvereniging zelf genomineerd. Kranenberg, die deze maand gaat beginnen met de bouw van een nieuw uitvaartcentrum bij De Klokkenkamp, is door het publiek gekozen. Het is voor het eerst dat ook de inwoners van Goor mee kunnen beslissen.

wiegerinckwinnaarBart Wiegerink werd vorig jaar Ondernemer van het Jaar. Hij kreeg de prijs van wethouder Meulenkamp (l)

Vanaf volgend jaar zal er ook een extra prijs zijn voor de leukste winkel van Goor. Ook daarin is de stem van het publiek beslissend. Komende zondag wordt ook stil gestaan bij het vertrek van voorzitter Roel Jochems die 10 jaar preses was van de ondernemersvereniging en werd opgevolgd door Bart Wiegerinck. Namens het gemeentebestuur zijn burgemeester Nauta en de wethouders van Zwanenburg en Meulenkamp aanwezig.

Gerelateerde berichten