Comedyfoyer, ondernemersfeest en Reggestad Muzikanten

De Goorse evenementenkalender in het tweede weekeinde van het nieuwe jaar vermeld de nodige nieuwjaarsbijeenkomsten. Zo is het zondagmiddag druk bij De Bebsel waar de leden van Goor Collectief de Ondernemer van het Jaar kiezen en ook de Goorse Biertent Rellie een nieuwjaarsreceptie houdt. Zondagochtend is traditionele nieuwjaarsconcert van de Reggestad Muzikanten en Die Original Reggethaler Spatzen. Ook organiseert wandelvereniging DMG een tocht door de Goorse dreven. Vanavond presenteert Arie Koomen (foto) in de foyer van De Reggehof, twee aanstormende comedianten. Ronald Smink en Roel Verburg tonen vanaf 20:00 uur hun kunnen.

Ariekoomen

 

Gerelateerde berichten

  • Reggestad Muzikanten, KNA, Jan Smit en Beatline1 april 2016 Reggestad Muzikanten, KNA, Jan Smit en Beatline Veel plaatselijk talent dit weekeinde op de lokale planken. Er is vanavond allereerst een 1 aprilfeestje voor de jeugd van 't Gijmink met de DJ's Dennis en Sem. Morgenavond staan de […]
  • Pink Floyd, Playbackshows en ondernemer van het jaar…12 januari 2018 Pink Floyd, Playbackshows en ondernemer van het jaar… De Goorse evenementenkalender meldt voor vanavond het jubileumconcert (10 jaar) van The Pink Floyd Project onder de titel Acoustic Echoes (foto). De 10-koppige band met zang van onder meer […]
  • Reggehof zoekt foto’s voor reünie30 september 2014 Reggehof zoekt foto’s voor reünie Iedere Gorenaar die nog leuke foto's heeft uit het 20-jarig verleden van De Reggehof wordt gevraagd om ze te delen met de bezoekers van de feestelijke reünie komende zaterdag. De […]
  • Diversiteit en weerzien tijdens Reggehof-reünie5 oktober 2014 Diversiteit en weerzien tijdens Reggehof-reünie Het was vooral het feest der herkenning gisteravond tijdens de Reggehofreünie. Het Goorse Verenigings en Evenementencentrum vierde het twintig jarig bestaan en dat bracht veel […]
  • Comedyfoyer, stratenvolleybal en feest bij het Klompenmuseum…21 april 2017 Comedyfoyer, stratenvolleybal en feest bij het Klompenmuseum… De Goorse activiteitenkalender biedt voor het komende weekeinde genoeg op diverse gebieden. Zo is er vanavond het Comedyfoyer in De Reggehof met de toppers uit het prestigieuze […]