Oecumenische viering in teken van eenheid kerken

De Petrus en Pauluskerk is komende zondagochtend het decor voor een oecumenische viering die in het teken staat van de eenheid van de kerken. Het thema van deze viering is: Smaakvol aanwezig zijn, ontleend aan de woorden van Jezus: Jullie zijn het zout van de wereld, jullie zijn het licht van de wereld. Voor de kinderen van 4 – 12 is er de kindernevendienst en het koor Eigenwijs zal zingen. De dienst begint om 10.00 uur aan de Hengevelderstraat in Goor. Voorgangers zijn pastor Carin Timmerman en ds. Wim de Jong. Na afloop is er gelegenheid om elkaar te ontmoeten met koffie en thee.

SONY DSC

Gerelateerde berichten

  • Verschillende geloven en culturen verbonden in de kerk21 september 2015 Verschillende geloven en culturen verbonden in de kerk De landelijke vredesweek is ingegaan en in Goor werd daarvoor gisteren het startsein gegeven in de Petrus en Pauluskerk. Een unieke kerkdienst waar verschillende groepen christenen en […]
  • Oecumenische viering in PP-kerk22 januari 2018 Oecumenische viering in PP-kerk In de Petrus- en Pauluskerk is zondag een oecumenische viering die in het teken staat van week voor het gebed voor de eenheid van de kerken. Het thema van deze viering is: Recht door Zee. […]
  • Oecumenische viering in de Hofkerk15 januari 2019 Oecumenische viering in de Hofkerk Op zondag 20 januari is er in de Hofkerk in Goor een oecumenische viering die in het teken staat van week voor het gebed voor de eenheid van de kerken. Het thema van de viering is: “Recht […]
  • Oecumenische viering over dorst15 januari 2015 Oecumenische viering over dorst Het thema van de oecumenische viering van komende zondag in de Hofkerk is dorst. Water is de eerste levensbehoefte en dit wordt besproken via verhalen over waterbronnen van vroeger. In de […]
  • Pinksterdiensten in Goorse kerken2 juni 2017 Pinksterdiensten in Goorse kerken De Goorse kerken vertellen allen op hun manier komende zondag ook weer het verhaal van Pinksteren. In de Hofkerk zelfs in 12 talen. Het thema van de viering onder de titel “Durf te dromen” […]