Heeft Goor een stadsraad nodig ?

Goor liep de afgelopen jaren massaal uit als de wielrenners van de Elastiekenkoers op Schoolfeestdonderdag werden ingehaald. Dit jaar is de laatste editie en op de vraag of het jammer is dat de koers verdwijnt komt dan toch een verrassend antwoord. Uit een poll op deze site blijkt dat het grootste deel van de stemmers de Elastiekenkoers niet zal missen. 75% van de bijna 1200 stemmers gaf aan dat het niet erg is dat de goeden doelenactie niet wordt voortgezet. Een zelfde beeld was eerder te zien toen er werd gevraagd of het stoppen van het Goorse Glazen Huis een gemis is. De volgende poll gaat over de de nieuwe Goorse stadsraad. Die wordt aan het einde van deze maand gepresenteerd en moet een verlengstuk vormen van de inwoners van het Twentse Haagje naar de verantwoordelijken in de gemeenteraad van de Hof van Twente. Maar heeft Goor eigenlijk wel een zo’n stadsraad nodig ? U mag het zeggen !

elastiekenkoers20142De Elastiekenkoers finished komend jaar voor het laatst in het Goorse centrum

Gerelateerde berichten

  • Poll verkiezingen: CDA de grootste21 maart 2018 Poll verkiezingen: CDA de grootste Als het aan de deelnemers van een poll op deze site ligt wordt het CDA de grootse partij na de gemeenteraadsverkiezingen van vandaag. De Christen Democraten behaalden 21% van de stemmen. […]
  • ‘Intocht Sinterklaas liever op zaterdag’10 december 2015 ‘Intocht Sinterklaas liever op zaterdag’ De intocht van Sinterklaas in de Goorse haven is al jaren op zondag maar als het aan de deelnemers aan een poll op deze site ligt, gaat dat veranderen. Op de vraag of de intocht niet beter […]
  • Hardrijders ergeren Gorenaren1 juli 2016 Hardrijders ergeren Gorenaren Het te hard rijden in de bebouwde kom is de grootste ergernis van de Gorenaar. Dat blijkt uit een poll van deze site. De steekproef gaf aan dat uit een keuze van vier veel voorkomende […]
  • Merendeel Gorenaren denkt er op achteruit te gaan16 november 2017 Merendeel Gorenaren denkt er op achteruit te gaan Het leeuwedeel van de Goorse bevolking denkt niet dat het beter gaat worden in de komende vier jaar. Na de installatie van het nieuwe kabinet Rutte 3 en de presentatie van de plannen […]
  • Stadsraad geeft Goors stemadvies19 maart 2018 Stadsraad geeft Goors stemadvies Komende woensdag mag iedereen naar de stembus voor de gemeenteraadsverkiezingen en de Goorse Stadsraad hoopt dat er in Goor vooral gestemd wordt op Goorse raadsleden om daarmee in de […]