Heeft Goor een stadsraad nodig ?

Goor liep de afgelopen jaren massaal uit als de wielrenners van de Elastiekenkoers op Schoolfeestdonderdag werden ingehaald. Dit jaar is de laatste editie en op de vraag of het jammer is dat de koers verdwijnt komt dan toch een verrassend antwoord. Uit een poll op deze site blijkt dat het grootste deel van de stemmers de Elastiekenkoers niet zal missen. 75% van de bijna 1200 stemmers gaf aan dat het niet erg is dat de goeden doelenactie niet wordt voortgezet. Een zelfde beeld was eerder te zien toen er werd gevraagd of het stoppen van het Goorse Glazen Huis een gemis is. De volgende poll gaat over de de nieuwe Goorse stadsraad. Die wordt aan het einde van deze maand gepresenteerd en moet een verlengstuk vormen van de inwoners van het Twentse Haagje naar de verantwoordelijken in de gemeenteraad van de Hof van Twente. Maar heeft Goor eigenlijk wel een zo’n stadsraad nodig ? U mag het zeggen !

elastiekenkoers20142De Elastiekenkoers finished komend jaar voor het laatst in het Goorse centrum

Gerelateerde berichten

  • Poll verkiezingen: CDA de grootste21 maart 2018 Poll verkiezingen: CDA de grootste Als het aan de deelnemers van een poll op deze site ligt wordt het CDA de grootse partij na de gemeenteraadsverkiezingen van vandaag. De Christen Democraten behaalden 21% van de stemmen. […]
  • Poll: VVD in Goor ook de grootste17 maart 2021 Poll: VVD in Goor ook de grootste Nu uit de landelijke exitpoll duidelijk is geworden dat de VVD de grootste partij van Nederland blijft en D66 de grote winnaar van deze verkiezingen is, kunnen we ook de uitslag van een […]
  • Hoe stemt Goor?16 maart 2021 Hoe stemt Goor? Het stemmen voor de Tweede Kamerverkiezingen is vanaf maandag langzaam op gang gekomen met het stemmen voor ouderen en kwetsbaren in deze Coronatijd. Morgen gaat het pas echt 'los' als er […]
  • Goor steunt verdere lockdown, maar ook de avondklok?22 januari 2021 Goor steunt verdere lockdown, maar ook de avondklok? De verlenging van de strenge lockdown en de verregaande maatregelen om het Corona-virus in de te dammen kunnen ook op steun van de Goorse bevolking rekenen. Uit een een poll op deze site […]
  • Meerderheid voor verhuizing paardenmarkt, één-derde anti22 oktober 2020 Meerderheid voor verhuizing paardenmarkt, één-derde anti Door het Corona-virus gaat de traditierijke Paardenmarkt in Goor dit jaar niet door maar is de hoop gevestigd op volgend jaar. Dan is het de bedoeling om de Paardenmarkt te verplaatsen […]