Phenix boekt ruime zege in Dieren

De korfballers van Phenix hebben de aansluiting met de top in de zaalcompetitie weer te pakken. De Goorse ploeg won vandaag met ruime cijfers van Diderna. In Dieren werd het 9-22. Dick Eijkelboom was het meest trefzeker met 7 doelpunten. Sander kappert vond zes keer de korf. Opvallend was het uitstekende debuut van de 13-jarige (!) Romee Voskes. Zij kwam na rust in de ploeg en scoorde drie keer. Door de zege klimt Phenix naar de vierde plek op de ranglijst. Het was zevende wedstrijd van de oranjehemden in de vierde klasse van deze zaalcompetitie.

Phenixzaal

Gerelateerde berichten

  • Phenix maakt gehakt van Westervoort25 januari 2016 Phenix maakt gehakt van Westervoort De korfballers van Phenix '72 hadden in de zaalcompetitie geen kind aan Westervoort en dat was vooraf niet verwacht. De Goorse ploeg won overtuigend met 20-6 na een ruststand van 13-2. . […]
  • Phenix wint eerste competitiewedstrijd4 september 2015 Phenix wint eerste competitiewedstrijd Het eerste team van korfbalvereniging Phenix is de nieuwe competitie goed begonnen. In Doesburg werd gisteravond met 12-14 gewonnen van De Rivalen. Bij rust was de stand al 4-8 in het […]
  • Phenix kampioen maar nog niet gepromoveerd31 mei 2015 Phenix kampioen maar nog niet gepromoveerd De korfballers van Phenix zijn vandaag kampioen geworden van de vierde klasse maar moeten met twee medekampioenen uitmaken wie er promoveert naar de derde klasse. De laatste wedstrijd werd […]
  • Phenix klopt koploper29 september 2014 Phenix klopt koploper Een mooie zege voor het vlaggeschip van korfbalvereniging Phenix '72. Koploper Olympia '22 uit Borculo werd, op het kunstgras van 't Doesgoor, met 5-4 verslagen. Na een eerste helft waarin […]
  • Phenix behaalt zaaltitel na 20 jaar5 maart 2018 Phenix behaalt zaaltitel na 20 jaar Het eerste team van korfbalvereniging Phenix '72 is gisteravond kampioen geworden in vierde klasse van de zaalcompetitie. Het is voor het eerst in 20 jaar dat de Goorse korfbalvereniging […]