Constant van de Riet van Probin Goors ondernemer van het jaar

Gereedschappen en ijzerwarenhandel Probin is vanmiddag verkozen tot ondernemer van het jaar 2015. Het bedrijf van Constant van de Riet, gevestigd aan de Enterseweg, kreeg van de leden van ondernemersvereniging Goor Collectief de meeste stemmen tijdens de drukbezochte nieuwjaarsreceptie in zaal De Bebsel. De prijs, een oorkonde en een beeld van Hermes, de god van de handel, uit handen van burgemeester Ellen Nauta. Uitvaartzorg Tonny Kranenberg en pluimveeverwerker Plukon waren de overige twee genomineerden. Tijdens de receptie werd ook afscheid genomen van Roel Jochems. Hij was tien jaar voorzitter van Goor Collectief en deed onlangs de voorzittershamer over aan Bart Wiegerinck. Jochems werd benoemd tot erelid van de ondernemersvereniging en dat is een bijzondere eer. Jochems is na oud-voorzitter Henk Meijerink, het tweede erelid van Goor Collectief.

Probinrouweler1Constant van de Riet, ondernemer van het jaar in Goor

Gerelateerde berichten