Subsidie voor GFC en Hector

Een langgekoesterde wens om het kleedkamergebouw te vernieuwen kan bij GFC in vervulling gaan. De Goorse voetbalclub kan daarvoor een subsidie van 66.000 euro tegemoet zien. Het gaat hierbij om een zogenoemde investeringssubsidie wat inhoudt dat de club zelf ook het nodige bij moet dragen. Ook sv Hector komt, wederom, in aanmerking voor subsidie in het komende jaar. Op ’t Doesgoor is in het afgelopen jaar, eveneens met financiële hulp van de gemeente, een nieuw kleedkamergebouw gerealiseerd. Nu is de dakbedekking aan de beurt op zowel de kleedkamers als de kantine. Hector krijgt in totaal 30.000 euro. Daarvan is ook een deel bestemd voor de herinrichting van het clubgebouw ten behoeve van de wijkvoorziening.

Parkeerplaatshector2 (2)

Gerelateerde berichten

  • Toch nog een stadsderby…4 juli 2021 Toch nog een stadsderby… Corona gooide in het afgelopen seizoen veel roet in het eten van eenieder en dus ook de Goorse voetballers maar met de versoepelingen van nu blijkt er op het einde van het seizoen toch […]
  • Geld voor beweegpark Doesgoor22 mei 2021 Geld voor beweegpark Doesgoor De gemeente Hof van Twente gaat €9.000 bijdragen aan het nieuwe beweegpark op sportpark 't Doesgoor. SV Hector, KV Phenix 72, Ouderenvereniging Goor en Wijkvoorziening ’t Doesgoor zijn […]
  • Delden wint Hoftoernooi, Hector vierde31 augustus 2018 Delden wint Hoftoernooi, Hector vierde Het Hoftoernooi op sportpark 't Doesgoor is vanavond een prooi geworden voor sv Delden. Die ploeg won na twee gewonnen poules de beker. Hector, GFC en Twenthe waren na twee wedstrijden al […]
  • FC Het Centrum degradeert op kunstgras Hector11 juni 2017 FC Het Centrum degradeert op kunstgras Hector Hector en GFC komen volgend jaar in competitieverband niet meer in actie tegen FC Het Centrum uit Enschede. De ploeg uit Enschede verloor vanmiddag een beslissingswedstrijd om een plek in […]
  • Actie voor diabetespatientje Sem tijdens Goorse voetbalderby19 april 2017 Actie voor diabetespatientje Sem tijdens Goorse voetbalderby Er wordt komende zondag voor de Goorse voetbal-derby sv Hector-GFC een inzamelingsactie gehouden voor Sem Minkjan. Het 10-jarige diabetes-patientje speelt bij Hector in de JO11-1 en moet […]