All4GSM gezelligste winkel in Hof van Twente

De nieuwe All4GSM-winkel in het Goorse centrum is gekozen tot ‘Gezelligste winkel in de Hof van Twente’. De telefoonshop wist de meeste stemmen te vergaren in Goor en omgeving en bleef daarmee Primera De Bandijk en het nieuwe Lekker Leuk voor. DA van Zwoll kreeg het hoogste rapportcijfer. All4GSM werd dus over all-winnaar (combinatie stemmen en rapportcijfer) en was de nummer zes van de provincie Overijssel. Eigenaar Adel Ali ging vanmorgen met zijn medewerkers naar Oegstgeest om in het CORPUS Congress Centre de prijs daar in ontvangst te nemen. De gezelligste winkel van Nederland werd Bebo vloeren uit Vriezenveen.

All4gsm

Gerelateerde berichten

  • Derde GSM-winkel in Goors stadshart8 oktober 2015 Derde GSM-winkel in Goors stadshart Over negen dagen is het Goorse centrum weer een telefoonwinkel rijker. All4GSM verhuist van de schuur achter een woning in de Willem Klooshof, naar het winkelpand aan de Grotestraat 141. […]
  • Goorse telefoonwinkels in provinciale top 3 ‘Winkelier van het jaar’5 juli 2019 Goorse telefoonwinkels in provinciale top 3 ‘Winkelier van het jaar’ All4GSM van Adel Ali is de Overijsselse winnaar geworden van de jaarlijkse 'Winkelier van het jaar verkiezing'. Hij vergaarde, middels diverse acties, 1352 stemmen. ET Phonehome van Erkan […]
  • Hoftrends en Primera gezelligste winkels10 januari 2015 Hoftrends en Primera gezelligste winkels In de contest Gezelligste Winkel in de Hof van Twente zijn er twee Goorse winnaars uit de bus gerold. Primera de Bandijk en het nieuwe Hoftrends gaan naar de provinciale en landelijke […]
  • Optie1 sluit haar deuren22 maart 2017 Optie1 sluit haar deuren Wederom een slag voor het Goorse winkelbestand. Optie1 trekt de stekker uit haar vestiging in het Twentse Haagje. De telecomzaak maakte sinds 2012 onderdeel uit van het straatbeeld in het […]
  • Adel Ali centraal in Portret29 november 2016 Adel Ali centraal in Portret In het radioprogramma Portret is zondag weer een Gorenaar te gast. Presentatrice Paula van der Helm ondervraagt Adel Ali. De geboren Irakees is sinds 1992 in Nederland, waar hij nu in Goor […]