Weer raak op beruchte kruising Laarstraat

En weer was het raak vandaag op de inmiddels beruchte kruising Laarstraat Herman Heijermanstraat. Daar knalde rond half twee een zwarte Alfa Romeo met een Litouws kenteken hard op een Opel Astra. De Litouwer kwam vanuit het centrum uit de Laarstraat en vergat voorrang te geven aan de automobilist die vanaf de richting Schoolfeestweide kwam. Een harde klap was het gevolg evenals behoorlijke schade aan beide voertuigen. Deze moesten allebei worden afgesleept.

Laarstraatongeluk

 

 

Gerelateerde berichten

  • Weer ongeval op kruising Laarstraat-Herman Heijermansstraat3 juni 2018 Weer ongeval op kruising Laarstraat-Herman Heijermansstraat Het was weer raak op de beruchte kruising Laarstraat-Herman Heijermansstraat. Aan het einde van de ochtend kwam daar een motorrijder in botsing met een automobilist. Het niet verlenen van […]
  • Gewonde op beruchte kruising Herman Heijermanstraat22 januari 2016 Gewonde op beruchte kruising Herman Heijermanstraat De inmiddels meer dan beruchte kruising Herman Heijermanstraat-Laarstraat heeft vandaag weer een trieste episode toe kunnen voegen aan de lange lijst van ongelukken die er zijn geweest […]
  • Weer bingo op heikel Goors kruispunt16 september 2015 Weer bingo op heikel Goors kruispunt Het was vanmorgen weer raak op de kruising Herman Heijermansstraat/Laarstraat. Opnieuw knalden twee auto's tegen elkaar. Gelukkig was er geen persoonlijk letsel, maar beide auto's hadden […]
  • ‘Nieuwe verkeerssituatie nu wel ingeburgerd’8 juli 2015 ‘Nieuwe verkeerssituatie nu wel ingeburgerd’ Goor is nu wel gewend aan de nieuwe verkeerssituaties en een nieuw onderzoek naar de bevindingen van de weggebruikers is niet nodig. Dat zegt wethouder Scholten op vragen van het Goorse […]
  • Fikse botsing bij De Poste20 september 2021 Fikse botsing bij De Poste Een personenauto en een bedrijfsbus zijn aan het einde middag hard met elkaar in botsing gekomen ter hoogte van het tankstation van Fire Zone net buiten Goor. Daarbij kwam de personenauto […]