Inbraken in Havezate en Buitenhagen

Inbrekers zijn in het weekeinde actief geweest bij en in woningen aan de Buitenhagen en aan de Havezathe. In de Buitenhagen werd in twee woningen ingebroken. Daar werd uit één huis een gouden horloge ontvreemd. In de andere woning werd, voor zover bekend, niets weggenomen. De dieven probeerden ook een woning in de Havezathe binnen te komen maar dat mislukte. Er werd gprobeerd ramen open te breken aan meerdere zijden van de woning maar het lukte de daders niet om in de woning te komen. Wie iets verdachts gezien heeft of andere informatie kan verstrekken wordt verzocht om contact op te nemen met de politie via telefoonnummer 0900-8844.

inbraak

 

 

Gerelateerde berichten

  • Zes woninginbraken in een maand tijd20 januari 2017 Zes woninginbraken in een maand tijd Het aantal diefstallen of pogingen daartoe is aan het einde van het vorig jaar en aan het begin van 2017 aanzienlijk in het Goorse. Naast de diverse winkeldiefstallen en gestolen fietsen […]
  • Witte voetjesactie tegen inbraken16 december 2014 Witte voetjesactie tegen inbraken De politie heeft gisteren en vrijdag een zogenoemde 'Witte voetjesactie' gehouden in diverse Goorse straten op De Whee. De plaatselijke hermandad ging kijken bij woningen of ze goed […]
  • Opvallend veel inbraken in Goor5 februari 2016 Opvallend veel inbraken in Goor Er is in de afgelopen weken opvallend meer ingebroken in Goor en omgeving dan normaal. De politie heeft een toegenomen aantal aangiftes van woninginbraken ontvangen terwijl ook enkele […]
  • Gorenaar gewond na achtervolging met inbreker25 augustus 2020 Gorenaar gewond na achtervolging met inbreker Een inwoner van de Buitenhagen is in het afgelopen weekeinde gewond geraakt toen hij in de nacht van zaterdag op zondag, gewond raakte tijdens een achtervolging met een inbreker. Die werd […]
  • Poging tot inbraak in woning Weverij16 januari 2017 Poging tot inbraak in woning Weverij Dieven hebben afgelopen donderdag geprobeerd in te breken in een woning aan de Weverij. Er zijn twee donder geklede mannen gesignaleerd die, vermoedelijk met een schroevendraaier, […]