Hans de Lange ziet Abraham

Hans de Lange heeft zich gevoegd in het rijtje van vijftigers. De Gorenaar werd door zijn vrienden verrast met een fraai banier voor zijn woning. Tijdens de jaarwisseling werd het al even gevierd, maar deze bijzondere mijlpaal wordt binnenkort opnieuw extra kracht bijgezet met het nodige bier en muziek tijdens een feestje. Zijn maten willen hem ook via deze digitale weg nog eens extra in het zonnetje zetten: Hans proficiat!

Hans de Lange

Gerelateerde berichten

  • Goalie Hans Middelesch 50 jaar17 juni 2011 Goalie Hans Middelesch 50 jaar Hans Middelesch is vandaag 50 jaar. De doelman van GFC, die vorig jaar nog moest opdraven voor het eerste team, werd met een Abraham verrast door zijn teamgenoten. Middelesch speelt […]
  • Halve abraham voor Sjors van den Ende25 januari 2018 Halve abraham voor Sjors van den Ende Wegens productieproblemen bij de drukker konden zijn vrienden hem gisteren niet verrassen met een mooi spandoek. Gelukkig voor hem zullen ze dit één dezer dagen goed maken. In de […]
  • Edo krijgt zijn kinderfeestje1 mei 2011 Edo krijgt zijn kinderfeestje Edo Schnieder is een halve Abraham. De speler van het eerste elftal van GFC heeft zijn 25e verjaardag gevierd bij de Mac Donalds. Een unicum voor hem want een zogenoemd 'Mac-feestje' zat […]
  • Han ‘AbraNab’ Nab vijftig jaar…15 juni 2012 Han ‘AbraNab’ Nab vijftig jaar… In de categorie 'Joa, 't is echt woar': Han Nab is 50 joar! De fervent Schoolfeestvierder Han Nab ziet vandaag Abraham. Zijn familie en vrienden willen hem dit weekend veel plezier wensen […]
  • Ali poetst de plaat nu hij Abraham ziet2 juni 2017 Ali poetst de plaat nu hij Abraham ziet Vandaag is Ali " Poetsj " Kuzucu 50 jaar geworden. Ali dankt zijn bijnaam aan zijn jarenlange inzet als autopoetser. Gisteren hebben de collega`s van autobedrijf Haafkes hem verrast met […]