Ook De Albatros wordt Kindcentrum

De Albatros wordt ook een zogenoemd Kindcentrum. De nieuwe stichting Kinderopvang Hof van Twente, die de activiteiten van het failliet verklaarde De Triangel over heeft genomen, gaat per 1 februari peuteropvang én voor- en naschoolse opvang aanbieden in het gebouw van de katholieke basisschool aan de Kievitstraat. De stichting reageert hiermee op het nieuws dat de Prins Constantijnschool met Kindcentrum.nl de Kinderopvang in de Rozenstraat gaat continuëren. In een persbericht zeggen de vertegenwoordigers De Albatros en de stichting Kinderopvang Hof van Twente zich ‘maximaal in te willen zetten voor een goede doorgaande ontwikkelingslijn en een gevarieerd aanbod aan activiteiten’. Voor de nieuwe stichting was een doorstart aan De Rozenstraat te duur.

Albatros3

Gerelateerde berichten

  • Schoolgebouw Rozenstraat blijft toch open voor kinderopvang12 januari 2016 Schoolgebouw Rozenstraat blijft toch open voor kinderopvang Het schoolgebouw aan de Rozenstraat blijft toch beschikbaar voor kinderopvang. Op initiatief van directeur Wiggers van de Prins Constantijnschool en het overkoepelende Marcant BSV zijn […]
  • Doorstart Kinderopvang Triangel, locatie Rozenstraat dicht31 december 2015 Doorstart Kinderopvang Triangel, locatie Rozenstraat dicht Kinderopvang Triangel maakt een doorstart onder de vlag van Stichting Kinderopvang Borne. Door de overname behouden 38 van de 43 werknemers hun baan maar zal de locatie in de Rozenstraat […]
  • Albatros morgen weer open25 november 2018 Albatros morgen weer open De Albatrosschool gaat morgen weer open na de brand die daar uitbrak in de nacht van donderdag op vrijdag. Daar werden rubberen matten in brand gestoken die uiteindelijk aan de ingang […]
  • Kinderopvang ook komende jaren op ’t Doesgoor18 april 2016 Kinderopvang ook komende jaren op ’t Doesgoor De kinderopvang op sportpark 't Doesgoor is ook voor de komende jaren gegarandeerd. De Stichting Kinderopvang Hof van Twente die begin dit jaar jaar het failliete De Triangel over nam, […]
  • Kindercentrum De Triangel vraagt faillissement aan (UPDATE)21 december 2015 Kindercentrum De Triangel vraagt faillissement aan (UPDATE) KC De Triangel gaat vandaag het faillissement aanvragen bij de rechtbank. De economische crisis en de daaruit voortkomende vermindering van vraag aan opvang ligt ten grondslag aan de […]