Klaassen op schot op EK waterpolo

Het gaat uitstekend met Lieke Klaassen en het Nederlands vrouwenwaterpoloteam op het EK in Belgrado. Vandaag werd ook de derde poulewedstrijd gewonnen met grote cijfers. Het Goorse kanon Lieke Klaassen had een groot aandeel in de 28-2 zege op Portugal met maar liefst vijf treffers. Eerder al won Oranje met 14-8 van Hongarije en werd Turkije met 25-0 ‘afgedroogd’. In die duels scoorde Klaassen niet. In de komende twee poulewedstrijden wachten Rusland (zaterdag) en Griekenland (maandag). Als één van die twee wedstrijden wordt gewonnen dan zit Klaassen met Oranje bij de beste twee en wacht een op papier makkelijker tegenstander in de kwartfinale.

Liekeklaassen2

Gerelateerde berichten

  • Lieke Klaassen beëindigt interlandcarrière28 juni 2018 Lieke Klaassen beëindigt interlandcarrière Lieke Klaassen heeft besloten om te stoppen met haar interlandcarrière. De 27-jarige waterpoloster speelde een decennium lang in Oranje en behaalde zilver op de EK's van 2014 en 2016 en […]
  • Anti-climax voor Klaassen op EK waterpolo22 januari 2016 Anti-climax voor Klaassen op EK waterpolo Lieke Klaassen is er met het Nederlands waterpoloteam niet in geslaagd om Europees kampioen te worden. In de finale tegen Hongarije ging Oranje met 7-9 onderuit tegen een ploeg waar in de […]
  • Klaassen in finale EK na penaltythriller21 januari 2016 Klaassen in finale EK na penaltythriller Lieke Klaassen staat morgenavond in de finale van het EK waterpolo in het Servische Belgrado. De Goorse won vanmiddag met het Nederlands vrouwenteam na strafworpen van Spanje. Na vier […]
  • Lieke Klaassen weer op schot in Oranje25 november 2015 Lieke Klaassen weer op schot in Oranje Het Goorse geweer ging vier keer af. Lieke Klaassen won dinsdagavond met het Nederlands waterpoloteam met 7-10 van Hongarije en Klaassen werd in deze wedstrijd topscoorster. In Boedapest […]
  • Lieke Klaassen eindigt als 9e op WK27 juli 2017 Lieke Klaassen eindigt als 9e op WK Lieke Klaassen is er op Twitter kort over: "9th. That's it". Het is een uiting van de teleurstelling over het afgelopen WK. Met het Nederlands vrouwen-waterpoloteam ging ze voor een hoge […]