“Als Stadsraad Hofpanel wordt: niet doen” (ingezonden brief)

Een ingezonden brief van de heer van Zundert. Hij hoopt in zijn schrijven dat de nieuwe Stadsraad meer brengt voor Goor dan het Hofpanel van de gemeente Hof van Twente. Voor het ingezonden stuk: klik op Lees meer…
centrumgoorklok
“U inventariseert momenteel middels een poll de wenselijkheid van een Stadsraad Goor. U zou minimaal de argumenten van een vóór of tegen mee moeten laten wegen.
Als e.e.a. resulteert in een soort surrogaat `Hofpanel´ dan zou mijn antwoord `tegen` zijn, want nutteloos. Wij hebben jarenlang met veel inzet en overtuiging getracht het `Hofpanel` van bruikbare, terzake doende argumenten te voorzien. Er werd niets mee gedaan. De ene na de andere coördinator ruimde het veld of liet het teleurgesteld en terecht afweten. We weten inmiddels dat, bijvoorbeeld een zeer kleine minderheid van de Goorse ondernemers, tegen het autovrij maken van de Goorse Grotestraat is en frustreert daarmee in dat opzicht elke vooruitgang. Oké, dat is dan een keuze. Maar om met André Manuel, een paar jaar terug, in de Reggehof te spreken: Goor, dat wordt nooit wat ! En wat gaat die Stadsraad dan nu eigenlijk wél voor Goor betekenen ? Heeft die Stadsraad een “plan” waar wij ons loyaal en vol overtuiging achter kunnen scharen ? Overigens, Goor is een prima plek om te wonen maar het kan nog veel beter.
A.J.C.G van Zundert.

Gerelateerde berichten