“Als Stadsraad Hofpanel wordt: niet doen” (ingezonden brief)

Een ingezonden brief van de heer van Zundert. Hij hoopt in zijn schrijven dat de nieuwe Stadsraad meer brengt voor Goor dan het Hofpanel van de gemeente Hof van Twente. Voor het ingezonden stuk: klik op Lees meer…
centrumgoorklok
“U inventariseert momenteel middels een poll de wenselijkheid van een Stadsraad Goor. U zou minimaal de argumenten van een vóór of tegen mee moeten laten wegen.
Als e.e.a. resulteert in een soort surrogaat `Hofpanel´ dan zou mijn antwoord `tegen` zijn, want nutteloos. Wij hebben jarenlang met veel inzet en overtuiging getracht het `Hofpanel` van bruikbare, terzake doende argumenten te voorzien. Er werd niets mee gedaan. De ene na de andere coördinator ruimde het veld of liet het teleurgesteld en terecht afweten. We weten inmiddels dat, bijvoorbeeld een zeer kleine minderheid van de Goorse ondernemers, tegen het autovrij maken van de Goorse Grotestraat is en frustreert daarmee in dat opzicht elke vooruitgang. Oké, dat is dan een keuze. Maar om met André Manuel, een paar jaar terug, in de Reggehof te spreken: Goor, dat wordt nooit wat ! En wat gaat die Stadsraad dan nu eigenlijk wél voor Goor betekenen ? Heeft die Stadsraad een “plan” waar wij ons loyaal en vol overtuiging achter kunnen scharen ? Overigens, Goor is een prima plek om te wonen maar het kan nog veel beter.
A.J.C.G van Zundert.

Gerelateerde berichten

  • Oproep aan criticasters: Help nu mee aan nieuwe Paardenmarkt !6 december 2019 Oproep aan criticasters: Help nu mee aan nieuwe Paardenmarkt ! Een ingezonden stuk van Paul Reef, secretaris van Goor Collectief en één van de initiatiefnemers van de Goorse Paardenmarkt 'nieuwe stijl'. Hij reageert daarin op de felle kritiek die via […]
  • ‘Geen vertrouwen in plannen Goors centrum’22 oktober 2018 ‘Geen vertrouwen in plannen Goors centrum’ Het vertrouwen van de lokale bevolking over de nieuwe plannen met het stadshart zijn niet bijster hoog. Sterker nog: 83 procent van de respondenten geven in een poll op deze site aan dat […]
  • Poll verkiezingen: CDA de grootste21 maart 2018 Poll verkiezingen: CDA de grootste Als het aan de deelnemers van een poll op deze site ligt wordt het CDA de grootse partij na de gemeenteraadsverkiezingen van vandaag. De Christen Democraten behaalden 21% van de stemmen. […]
  • Merendeel Gorenaren denkt er op achteruit te gaan16 november 2017 Merendeel Gorenaren denkt er op achteruit te gaan Het leeuwedeel van de Goorse bevolking denkt niet dat het beter gaat worden in de komende vier jaar. Na de installatie van het nieuwe kabinet Rutte 3 en de presentatie van de plannen […]
  • Stadsraad: Meer Goor in de raad!11 september 2017 Stadsraad: Meer Goor in de raad! Goor moet na de komende gemeenteraadsverkiezingen beter zijn vertegenwoordigd in de raad van de gemeente Hof van Twente. Dat stelt de Stadsraad. Zij heeft een beroep gedaan op de politieke […]