Hector-Markelo weer afgelast, C-meiden winnen playbackshow

De inhaalwedstrijd in de vierde klasse B tussen sv Hector en Sportclub Markelo gaat morgen niet door. Het veld op sportpark ’t Doesgoor heeft teveel te lijden gehad onder de slechte weersomstandigheden. Bovendien wordt er vannacht vorst verwacht. De Hofderby werd vlak voor de winterstop ook al afgelast. Het uitduel tegen Sportclub Enschede, de nummer twee van de ranglijst,  is volgende week het eerste competitieduel van de groen-witten in 2016. Ondanks de afgelasting is er van alles te doen bij Hector dit weekeinde. Vandaag toonde de jeugdleden van Hector en korfbalvereniging hun kunnen op het podium tijdens de juniorenplaybackshow. Die werd bij de kleinste jeugd gewonnen door Hector E3 met een mooie act uit de film The Minions (foto) en bij de oudere jeugd door het meisjes C-team met Grease die ook over allwinnaar werden. Morgen zijn de diverse acts van de senioren te aanschouwen in de kantine op ’t Doesgoor.

Minionshector

Gerelateerde berichten

  • Twenthe favoriet in eerste derby19 september 2015 Twenthe favoriet in eerste derby De eerste Goorse derby van dit seizoen tussen vv Twenthe en sv Hector kent morgen in de thuisploeg de torenhoge favoriet. De Tricolores maakten indruk in de eerste twee duels die werden […]
  • Playbacken, klootschieten en darts…20 januari 2018 Playbacken, klootschieten en darts… De Goorse voetbalclubs beginnen volgende week aan de competitie en sluiten alledrie de winterstop af met 'buitenschoolse activiteiten. Zo is de kantine van Hector vandaag en morgen het […]
  • 9 april 2017 GFC pakt een verdiend punt tegen titelkandidaat Avanti Na twee knappe overwinningen tegen Rood Zwart en LSV werd tegen titelkandidaat Avanti Wilskracht weer een prestatie van formaat neer gezet door GFC. De ploeg van trainer Romano Lammertink […]
  • Twenthe op periodekoers, Hector kan zich veilig spelen12 mei 2018 Twenthe op periodekoers, Hector kan zich veilig spelen Waar GFC, dat morgen op bezoek gaat gaat bij Markelo, zich na de 3-2 zege van afgelopen donderdag op die ploeg, in alle rust kan voorbereiden op de nacompetitie voor promotie is voor […]
  • Goorse clubs door sneeuwval niet in actie9 december 2017 Goorse clubs door sneeuwval niet in actie De Goorse clubs in de derde- en vierde klasse B komen morgen niet in actie in competitieverband. De winterse omstandigheden en de slechte staat van de velden heeft ervoor gezorgd dat de […]