Hector-Markelo weer afgelast, C-meiden winnen playbackshow

De inhaalwedstrijd in de vierde klasse B tussen sv Hector en Sportclub Markelo gaat morgen niet door. Het veld op sportpark ’t Doesgoor heeft teveel te lijden gehad onder de slechte weersomstandigheden. Bovendien wordt er vannacht vorst verwacht. De Hofderby werd vlak voor de winterstop ook al afgelast. Het uitduel tegen Sportclub Enschede, de nummer twee van de ranglijst,  is volgende week het eerste competitieduel van de groen-witten in 2016. Ondanks de afgelasting is er van alles te doen bij Hector dit weekeinde. Vandaag toonde de jeugdleden van Hector en korfbalvereniging hun kunnen op het podium tijdens de juniorenplaybackshow. Die werd bij de kleinste jeugd gewonnen door Hector E3 met een mooie act uit de film The Minions (foto) en bij de oudere jeugd door het meisjes C-team met Grease die ook over allwinnaar werden. Morgen zijn de diverse acts van de senioren te aanschouwen in de kantine op ’t Doesgoor.

Minionshector

Gerelateerde berichten

  • Thuiswedstrijden voor Goorse clubs in vierde klasse1 oktober 2022 Thuiswedstrijden voor Goorse clubs in vierde klasse Wie vandaag en morgen zin heeft aan een potje voetbal kijken heeft in Goor wat te kiezen. De vlaggenschepen van de Goorse clubs spelen alle drie een thuiswedstrijd. Allereerst komt GFC […]
  • Competitiestart met uitduels voor Goorse voetbalclubs24 september 2022 Competitiestart met uitduels voor Goorse voetbalclubs Dit weekeinde start na een aantal bekerduels, waarin de Goorse clubs alle drie strandden in de poulefase, met de eerste competitieronde. Vanmiddag begint GFC, nu spelend in de zaterdag […]
  • GFC maakt nog kleine kans op periodetitel4 juni 2022 GFC maakt nog kleine kans op periodetitel Voor Twenthe en Hector staat er dit Pinksterweekeinde tijdens de laatste speelronde niets meer op het spel. Beide ploegen zijn veilig en kunnen komende maandag tegen respectievelijk […]
  • Nog alles te winnen of verliezen voor Goorse clubs14 mei 2022 Nog alles te winnen of verliezen voor Goorse clubs Met nog vier wedstrijden voor de boeg is het voor de vlaggeschepen van de Goorse voetbalclubs nog ongemeen spannend. Voor GFC valt er nog een hoop te winnen want de weken van de waarheid […]
  • Toppers voor GFC en Twenthe, Hector thuis tegen Reunie7 mei 2022 Toppers voor GFC en Twenthe, Hector thuis tegen Reunie Met nog zes wedstrijden te gaan zijn er voor de Goorse voetbalclubs in de vierde klasse nog allerlei belangen. GFC strijdt nog om promotie en speelt vandaag, na de 3-1 zege van vorige […]