Weer vijfklapper Klaassen op EK waterpolo

Lieke Klaassen heeft ook in de vierde wedstrijd op het EK weer laten zien hoe belangrijk ze is voor het Nederlands vrouwenwaterpoloteam. In Belgrado werd Rusland met 14-7 opzij gezet en Klaassen was weer goed op shot. Het Goorse geweer scoorde vijf keer. Klaassen scoorde ook al vijf keer in het duel met Portugal eerder deze week. Die wedstrijd werd met 28-2 gewonnen. De 24-jarige Goorse was met Oranje al zeker van de kwartfinale en speelt maandag nog één poulewedstrijd tegen Griekenland.

LiekeKlaassenWKfinale

Gerelateerde berichten

  • Klaassen op EK waterpolo in halve eindstrijd20 januari 2016 Klaassen op EK waterpolo in halve eindstrijd Lieke Klaassen ligt met het Nederlands waterpoloteam op koers voor de Europese titel. In Belgrado werd in de kwartfinale gehakt gemaakt van Duitsland. Oranje won met 19-2 in de […]
  • Lieke Klaassen start EK met ruime zege10 januari 2016 Lieke Klaassen start EK met ruime zege De Goorse waterpoloster Lieke Klaassen is het Europees kampioenschap waterpolo uitstekend begonnen. In de eerste poulewedstrijd werd Hongarije met 14-10 opzij gezet. Hongarije, vaak […]
  • Heitink in EK-selectie jong Oranje13 juli 2019 Heitink in EK-selectie jong Oranje Het Goorse waterpolotalent Kenai Heitink is geselecteerd voor het Nederlands team onder 15 jaar dat over twee weken (21-28 juli) meedoet aan het Europees Kampioenschap in Bulgarije. […]
  • Anti-climax voor Klaassen op EK waterpolo22 januari 2016 Anti-climax voor Klaassen op EK waterpolo Lieke Klaassen is er met het Nederlands waterpoloteam niet in geslaagd om Europees kampioen te worden. In de finale tegen Hongarije ging Oranje met 7-9 onderuit tegen een ploeg waar in de […]
  • Heitink wint weer van Italië en wordt 7e op EJK19 september 2021 Heitink wint weer van Italië en wordt 7e op EJK De Goorse topwaterpoloër Kenai Heitink heeft de laatste wedstrijd op het Europees Kampioenschap voor spelers onder 17 jaar met 11-9 gewonnen van Italië. Daardoor is hij met Oranje zevende […]