Weer fiets gejat bij het station (Update)

Het station blijkt wederom de voorkeurslocatie van het dievengilde voor het proletarisch inslaan van fietsen, afgelopen vrijdag werd een damesfiets ontvreemd. De fiets, van het merk Gazelle en voorzien van zilverkleurige tassen, was daar afgesloten weggezet. Buurtbewoners vermoeden dat er vrijdag meerdere fietsen zijn verdwenen. Ook is er die dag een verdachte zilverkleurig bestelbus gesignaleerd. Heeft u iets gezien, dan wordt u verzocht contact op te nemen via 06-19865797 of met de politie.

Update: met dank aan een oplettende wandelaar is de fiets in De Wheeme aangetroffen.

gevonden-verloren-310x180

 

 

 

 

Gerelateerde berichten

  • Patrick Slaghuis ziet Abraham31 mei 2020 Patrick Slaghuis ziet Abraham Hij had wellicht een vermoeden dat er iets te gebeuren stond maar smeerde hem toch op zijn 'oudejaarsavond'. Dat weerhield zijn vrienden er niet van om bij zijn woning een groot spandoek […]
  • Update: Fiets ontvreemd van station16 november 2011 Update: Fiets ontvreemd van station De fiets van Marion Oosterveld is dinsdag gestolen van het station in Goor. Haar grijze Gazelle Punta met een opzet op het stuur stond op slot geparkeerd. De fiets is ontvreemd tussen […]
  • Jas verwisseld bij De Ster (update)3 februari 2017 Jas verwisseld bij De Ster (update) Sjoerd mist zijn jas sinds een bezoek aan De Ster afgelopen weekend. Er is daar wel een soortgelijke jas blijven hangen. De kans is groot dat er sprake is van een verwisseling. Heeft u per […]
  • Portemonnee gevonden omgeving station (Update)7 december 2017 Portemonnee gevonden omgeving station (Update) Op de parkeerplaats tegenover het station is een kleine groene portemonnee gevonden. Mist u deze, neem dan contact op via¬†06-10172492. Update: de eigenaar heeft zich gemeld.
  • Gorenaar van twee fietsen bestolen26 december 2013 Gorenaar van twee fietsen bestolen Zeker in deze periode van bezinning is het niet voor te stellen dat iemand slachtoffer wordt van een dubbele brute fietsenroof. Desondanks is het realiteit: De Gorenaar, wiens fiets […]